Ε.Π.Σ. Γρεβενών : Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες που την δύσκολη φετινή χρονιά λόγω covid - 19, έφεραν εις πέρας με επιτυχία τους αγώνες στην Α' κατηγορία

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών δίνει τα εύσημα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες που την δύσκολη φετινή χρονιά λόγω covid - 19, έφεραν εις πέρας με επιτυχία τους αγώνες στην Α' κατηγορία.

Συγχαίρει την ομάδα Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή επιτυχία στα play off ανόδου στην Γ' εθνική κατηγορία, στα οποία συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Γρεβενών, Κοζάνης, Τρικάλων, Λάρισας, Θεσσαλίας, Καρδίτσας και Φθιώτιδας.

Σχόλια

  1. "Πρωτάθλημα" 7 αγώνων. Κλειστε το το μαγαζί κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κλείσει το μαγαζί φίλε μου θα πρέπει κάποιος να χάσει τη θέση του στην Ε.Π.Ο και εκεί είναι πολλά τα λεφτά, οπότε κάνανε 3 ομάδες (ο Θεός να τις κάνει ομάδες) που τις τρέχει ο ίδιος άνθρωπος και όλα καλά.
      Συν της άλλης υπάρχουν και διαιτητές,παρατηρητές αγώνων-διαιτησιας σε μεγαλύτερες κατηγορίες από την συγκεκριμένη Ε.Π.Σ που είναι πολύ περισσότεροι από τις ομάδες τους και είναι απορίας άξιο που τους βλέπουν και τους αξιολογουν-προωθουν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.