Β' ΕΠΣ Κοζάνης - playoff: ΑΕ Καισαρειάς - Κοζάνη 2004 0-2 | φωτο - βίντεο

Έσπασε το αήττητο της Καισαρειάς η Κοζάνη 2004 μπαίνοντας  και πάλι  δυναμικά στην υπόθεση ανόδου.

Μεγάλη εκτός έδρας  νίκη πέτυχε η  Κοζάνη 2004  με αντίπαλο την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι πριν το παιχνίδι  ομάδα Α.Ε.  Καισαρειάς με σκορ 0-2.

Με τη νίκη της αυτή,  η ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα,  έβαλε φωτιά στο μίνι πρωτάθλημα μπαίνοντας και πάλι για τα καλά στη διεκδίκηση μιας από τις δύο θέσεις ανόδου στην Α’  κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος  τον αρκετό φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Αργίλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή  και την κυκλοφορία της μπάλας  αλλά οι φιλοξενούμενοι, διαβασμένοι και καλά  οργανωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα κρατούσαν από τη μια μακριά από την εστία τους επιθετικούς της Καισαρειάς  και από την άλλη  έβγαιναν όποτε το επέτρεπαν οι καταστάσεις επικίνδυνα στην κόντρα.

Η Α.Ε.  Καισαρειάς διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλτι  όταν το ματς ήταν στο 0-0.
Στο 28' ο Μυλωνάς μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και στο 83' με ατομική προσπάθεια ο Μπισιούκης πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-2.

 Το δεύτερο  γκολ  που κλείδωσε τη νίκη   το πανηγύρισαν έξαλλα φίλαθλοι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος  της Κοζάνης 2004.


ΑΕ Καισαρειάς
(Τζημολάκας): Παπακώστας, Γιαννόπουλος, Παλάσκας Μ., Δάμου (74’ Γιαννακόπουλος), Χρυσοστομίδης, Παλημάρκος, Μαδίκας (57’ Αναγνώστου), Τρουμπούκης (85’ Παπαδόπουλος Γ’) , Λαβαντσιώτης, Δαβζάκης.

 
Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας): Παπαευθυμίου, Χατζηζήσης, Γκόγκος Στ., Μυλωνάς (63’ Παναγιωτίδης), Μαρούδης, Μουρατίδης, Βαβλιάρας (80’ Αντωνιάδης Α.), Σκουτέλας, Μπισιούκης, Παπαρίζος (90’ Αντωνιάδης Ν.), Κουνάβας.
 

Διαιτητής
: Πελετίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Ζαφείρης
παρατηρητής: Ζηνόβιος 




Σχόλια