Β' ΕΠΣ Κοζάνης - playoff: Κοζάνη 2004 - ΑΕ Περδίκκα 1-2 | φωτο - βίντεο

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε ο Περδίκκας μέσα στην Νέα Νικόπολη κόντρα στην Κοζάνη 2004 με σκορ 1-2 Μ αυτή τη νίκη του ο Περδίκκας έφτασε στους 15 βαθμούς πίσω από την Α.Ε Καισαρειάς που κέρδισε τις Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης και έφτασε τους 18 βαθμούς.



Στα αγωνιστικά η Κοζάνη 2004  μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι προηγήθηκε νωρίς με τον Μπισιούκη  στο 11' και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπισιούκη στο 14' και τον Χατζηρούμπη στο 20' για να  πάρουν σοβαρό πλεονέκτημα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους ισορρόπησαν  κι αφού  έχασαν πρώτα  ευκαιρία με τον Λυπιρίδη στο 21' κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 38'.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα  ο Λυπιρίδης ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο 44' σέντρα του Ακριτίδη κεφαλιά του Ραμπέλη άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την κατοχή αλλά ο Περδίκκας σε αντεπίθεση με τον Ακρίτα Ακριτίδη έγραψε με ωραία πλασέ το 1-2 στο 68'.  Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Στο 86' η Κοζάνη 2004 θα κερδίσει πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού. Το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο Κουνάβας και θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 95' σουτ Παναγιωτίδη λίγο έξω.


Κοζάνη 2004
( Κουτσώνας) Γιακαλόγλου, Μυλωνάς (50' Κουνάβας), Γκόγκος, Μαρούδης, Χατζηζήσης, Μουρατίδης (72' Σκουτέλας), Μπισιούκης, Χατζηρούμπης, Λάντζιος, Βαβλιάρας (65' Παναγιωτίδης), Αντωνιάδης.


Α.Ε. Περδίκκα
(Θεοδωρίδης):  Αποστόλου, Αρσενίδης, Βλάχος Σ, Τσιντός, Ρισβάνης, Παπαδόπουλος (18' Βλαδίκας Θ.) Σπύρλες (84' Βλαδίκας Δ.), Λυπιρίδης, Βλάχος Θ, Ακριτίδης, Ραμπέλης Λ. (75' Ραμπέλης Θ.). 


Διαιτητής
: Πελετίδης
Βοηθοί: Πραχάλης, Τζιαμπάζης 


Σχόλια