17ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δήμου Κοζάνης


Μετά από δύο χρόνια, λόγω πανδημίας, επιστρέφει το καθιερωμένο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου Κοζάνης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης, μεταξύ των υπευθύνων του οργανισμού και του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, αποφασίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και μεγάλης διάθεσης για την επιτυχία της ιστορικής αυτής διοργάνωσης.

Να επισημάνουμε πως το 1ο τουρνουά διεξήχθη το 2004 και από τότε καθιερώθηκε στη συνείδηση όλων των φίλων του αθλήματος. Αναπτύχθηκε και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αθλητών και των φίλων του πινγκ – πονγκ από όλη τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο. Το 17ο τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων των 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης. 

Για μια ακόμη χρονιά αποφασίστηκε οι συμμετέχοντες, αλλά και όποιος άλλος θέλει, αντί παραβόλου συμμετοχής να φέρνουν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τουρνουά, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, για να διατεθούν στο συσσίτιο απόρων του Δήμου Κοζάνης.



Σχόλια