Μπαράζ ανόδου Γ' εθνικής - 2ος όμιλος: ΓΑΣ Σβορώνου-Μελιτέας Μελίτης 7-0 - Τα γκολ των νικητών! | φωτο - βίντεο


Από την άλλη πλευρά, ο Μελιτέας με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο όπου ήταν ανταγωνιστικός χάνοντας μάλιστα και μία ευκαιρία στο έκτο λεπτό για να ανοίξει το σκορ, δεν κατάφερε σε κανένα χρονικό σημείο από το πρώτο γκολ του Σβορώνου  και μετά να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και μοιραία παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.


«Showtime» από τους Νίκο Κυπαρίσση και Δημήτρη Κυρτέγο για τους γηπεδούχους (2 γκολ και 3 ασίστ ο πρώτος, 2 γκολ και 2 ασίστ ο δεύτερος) οι οποίοι έστησαν πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και ηγήθηκαν της επίθεσης για τον ΓΑΣ , από ένα τέρμα σκόραραν οι Ζώβληκας, Καρτσαμπάς, αυτογκόλ του Τσίτση το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουτζίκας με α’ βοηθό τον κ. Δεδικούση και β’ βοηθό τον κ. Κωτσούμπα (ΕΠΣ Λάρισας).


ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Βαρβούτης) : Παπατολίκας (62’ Αδάμος), Ν.Βούλγαρης (62’ Χ.Βούλγαρης), Χατζηθεοδωρίδης, Τροίρης, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος (62’ Γκαράτζιας), Καρτσαμπάς, Ζώβληκας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (70’ Μακράκης), Κατσιαμήτας (76’ Καραμανώλας).


Μελιτέας Μελίτης (Κυριάκος Ρώμας): Μαυροματίδης, Καρακόλης (65’ Σοβιτσλής), Αγγέλου, Γκώγκος (57’ Δεληναούμης), Α.Παπαδόπουλος, Τσίτσης, Ουρούμης, Πιστολάκης (82’ Λαζαρίδης), Τόρος (46’ Πινόπουλος), Γ.Παπαδόπουλος, Ιωάννου (82’ Ιωαννίδης).

ρεπορτάζ του αγώνα κλικ στο katerinisport.gr

φωτογραφίες κλικ στο  katerinisport.gr 

βίντεο: Του δημοσιογράφου Nίκου Κολίτση (Κaterini Sport)




Σχόλια