ΕΠΣ Κοζάνης :Το σήκωσε η ΑΕΠ Κοζάνης.. Κυπελλούχος 2021 -2022

Με ήρωα και MVP  τον νεαρό τερματοφύλακα  Χρήστο Καλιαμπάκα η ΑΕΠ Κοζάνης σήκωσε το κύπελλο κι αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης  2021- 2022.

Το Σάββατο 7/8 στο ΔΑΚ Κοζάνης μπροστά σε 1500 περίπου φιλάθλους(αναμεσά τους και πολλά παιδιά και οικογένειες)   αναμετρήθηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες του Νομού για το ποια θα κατακτήσει τον τίτλο της κυπελλούχου ομάδας.

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό η ΑΕΠ Κοζάνης κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κοζάνη με σκορ 2-1. Οι Πόντιοι που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους  μπήκαν στο παιχνίδι παθιασμένοι για τη νίκη και  προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 . Η Κοζάνη από την άλλη  με το μυαλό της στα μπαράζ χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν αρκετό  χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα 

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές που έκανε ο κ. Παπαβασιλείου άλλαξαν την εικόνα της Κοζάνης.

 Οι ερυθρόλευκοι  ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους,  πίεσαν  την ΑΕΠ , μείωσαν  νωρίς σε 2-1 , στη συνέχεια έκλεισαν στα καρέ της ακόμη περισσότερο την ΑΕΠ χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν δεύτερο τέρμα 

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Πελετίδη βρήκε μια αγκαλιά όλη την ΑΕΠ να πανηγυρίζει τον τίτλο που αξία κατέκτησε.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 5' σουτ Κατσαβάκη , ωραία επέμβαση του νεαρού Μπίκου..

Στο 9' Παλλάς από κοντά σουτ λίγο έξω 


Στο 30' Κυρίτσης κόρνερ και με κεφαλιά ο Κοτταρίδης γράφει το 1-0.

Στο 34' Κριεμάνδι μόνος στην περιοχή σουτ , πέφτει ωραία και σώζει ο Καλιαμπάκας.

Στο 36' Παλλάς φάουλ , λίγο έξω 

Στο 38' ωραία προσπάθεια και δυνατό διαγώνιο σουτ Μπάρο άουτ 


Στο 43' λίγο έξω από την περιοχή οι κόντρες θα ευνοήσουν τον Κουλούσια που θα μπει στην περιοχή και με δυνατό ψύχραιμο σουτ θα κάνει το 2-0 

Στο 50' κόρνερ Ψιάνου , κεφαλιά Πάλλα , η μπάλα θα βρει αμυντικό , οι ερυθρόλευκοι θα φωνάξουν για πέναλτι αλλά ο κ. Πελετίδης κοντά στη φάση συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 52' αριστουργηματικό φάουλ του Ψιάνου , η μπάλα στο παραθυράκι του Καλιαμπάκα για το 2-1.

Στο 58' σουτ Καραγιάννη πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Καλιαμπάκας .

Στο 88' δυνατό σουτ Ιορδανίδη ο Καλιαμπάκας αποκρούει , η μπάλα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα , ο νεαρός πορτιέρο της ΑΕΠ πετάγεται και σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση Οι παίκτες της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα είχε  περάσει τη τελική γραμμή της εστίας της ΑΕΠ.


ΑΕΠ Κοζάνης
(Αναστασιάδης): Καλιαμπάκας, Κοτταρίδης Κουντούρης, Βοριαζίδης, Φωλίνας, Κυρίτσης (80' Δάλλης), Αλτιντζής (57' Τρομπούκης), Κατσαβάκης, Βαλμάς, Κουλούσιας, Μπάλλας (76' Παπαζήσης).


ΦΣ Κοζάνη
(Παπαβασιλείου): Μπίκος, Ντούκα (46' Μπακάλης), Σερσέμης, Καλαϊτζής, Μωυσιάδης, Μπίντσης, Κρυεμάδι (46' Καραγιάννης), Πάλλας (62' Ιορδανίδης), Τσώτσος (80' Κωστούλας), Μαυροματίδης (46' Ψιάνος), Μπάρο.


Διαιτητής
: Πελετίδης
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Πανυτσίδου
4ος:  Τσάνης 



Σχόλια

  1. Που εινε το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα Κατσίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.