Πασχαλινά διπλά για το ΣΕΑ Κοζάνης! | φωτο


Οι διακοπές του Πάσχα και ο οικογενειακός χαρακτήρας των εορτών, στάθηκαν αφορμή για μια όμορφη αγωνιστική συνάντηση γονιών, παιδιών και αθλούμενων του συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης. Την Παρασκευή 29 Απριλίου από τις 7.00΄μ.μ. έως τις 11.00΄μ.μ., η αίθουσα προπονήσεων γέμισε ευχές, χαρούμενες φωνές και φιλικούς αγώνες διπλών.

Αρχικά αγωνίστηκαν οχτώ ζευγάρια αποτελούμενα από γονέα με το παιδί του. Η εμπειρία για πολλούς γονείς ήταν πρωτόγνωρη, αφού για πρώτη φορά έπιαναν τη ρακέτα και προπαντός βίωναν τη σύμπραξη με το παιδί τους σε αγώνα πινγκ-πονγκ. Έπαιξαν όλοι με όλους σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με κυρίαρχο στοιχείο το fair play και την ευγενή άμιλλα. Το ζευγάρι που ξεχώρισε ήταν του ταμία μας κ. Καπαγιαννίδη Γρηγόρη με την κόρη του Ναταλία.

Στη συνέχεια έπιασαν τις ρακέτες τους οι βετεράνοι και οι ανεξάρτητοι αθλούμενοι του συλλόγου μας, συγκροτώντας άλλα οχτώ ζευγάρια, τα οποία αγωνίστηκαν επίσης με όλα τα υπόλοιπα, με ιδιαίτερο ζήλο και χαμόγελα, αφού λόγω της πανδημίας επί δύο χρόνια δεν είχαν τέτοια ευκαιρία. Αήττητο ολοκλήρωσε τους αγώνες του το δίδυμο Ντίνας Ν. – Στεφανίδης Γ., που ήταν άλλωστε και το φαβορί.

Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και η ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων, μας υποχρεώνει να οργανώνουμε πιο τακτικά τέτοιου είδους αγωνιστικές και όχι μόνο συναντήσεις, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέπουν.


 seak.gr

Σχόλια