ΣΟΚ !!! ...Βγήκε η απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ !


Η πολυπόθητη απόφαση για την έφεση του Μακεδονικού βγήκε και μάλιστα είναι σοκαριστική για την Κοζάνη ... 3-0 υπέρ του Μακεδονικού για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Λευκίμμης στο μεταξύ τους παιχνίδι. 
Στα μπαράζ ο Μακεδονικός υποβιβάζεται η Λευκίμμη. 
Η Κοζάνη χάνει την πρωτιά και της κλέβουν το πρωτάθλημα ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων παραμένει στην Γ' Εθνική. 
Ανάστατος όλος ο Νομός Κοζάνης, βράζουν οι φίλαθλοι! 

Η απόφαση:

Απορρίπτει την 229/ 15-4-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 8/4/2022 ένσταση του σωματείου Α.Σ. Μακεδονικός ως βάσιμη.

Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενισταμένου σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΗ τρείς (3) βαθμούς από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ.


Σχόλια

  1. ολος ο νομός κοζάνης; κόψε κάτι... τα λιοντάρια και ο ...σάκης μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να σε ενοχλεί, υπάρχει πολύς κόσμος που πονάει αυτήν την ομάδα

      Διαγραφή
    2. μόνο μέσα στην πόλη...δε χολοσκάει κανείς άλλος για την μπαρτσελόνα σου που έκανε 9 στα 9 χωρίς να είναι πρώτη ούτε μία αγωνιστική!!!

      Διαγραφή
  2. Αλήτες και λίγο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Επο της Αθήνας φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πρώτη φορά στη ιστορία έχουμε ένα τέτοιο γεγονός και μια τέτοια πρωτοφανή απόφαση.Περα για πέρα παράλογη και Άδικη .Μια απόφαση που δεν βοηθά καθόλου προς την βελτίωση του ποδοσφαίρου.Το αντίθετο μάλιστα. Κακό παράδειγμα ειδικά για τα νέα παιδιά που τα στρέφει προς τον χουλιγκανισμό και τη βια.Μια απόφαση Τεράστιας Ντροπής και κατάντιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.