Θωμαΐδης: Το σκεπτικό των δικαστών για την υπόθεση Μακεδονικού - Λευκίμμης | ηχητικό

 

   
Ο Κυριάκος Θωμαΐδης  μίλησε στην εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5  για αυτό που εκείνος θεωρεί ότι είναι το σκεπτικό των δικαστών στην υπόθεση Μακεδονικού - Λευκίμμης. 




Σχόλια

  1. Γελοίες δικαιολογίες.
    Α. Άγγλος ποδοσφαιριστής πάει σε αστικό δικαστήριο και ζητά αποζημίωση από αντίπαλο που έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα, σαν να τον είχε κλωτσήσει στο δρόμο. Καλά έκανε. Άγγλος ζητά από Άγγλο αποζημίωση, τέλος. Που είναι η κόκκινη κάρτα που έβγαλε ο δικαστής. Τι συνέπειες είχε η ομάδα. Η "αγγλική" απόφαση αφαίρεσε βαθμούς ή απλά επέβαλε στο δράστη να πληρώσει κάποιο ποσό;
    Β. Παίκτης γράφεται στο Φύλλο Αγώνα, ΔΕΝ παίρνει κάρτα, το Φ.Α. πάει πρωτόδικα, ΔΕΝ τιμωρείται αυτός ο παίκτης, η ΕΠΟ στέλνει κατάλογο τιμωρημένων και αυτός ο παίκτης ΔΕΝ είναι τιμωρημένος, παίζει και κερδίζει την ομάδα του Αφεντικού του δημοσιογράφου, το Αφεντικό κάνει ένσταση και, λογικά, τη χάνει, κάνει Έφεση και αφού, "εξ ογδόου θαύματος", ανάρρωσε ο δικηγόρος, τελικά, "τη δέσανε τη σούπα" και η Επιτροπή Εφέσεων, για πρώτη φορά, ανακάλυψε αντικανονική συμμετοχή.
    Γ. Η περίπτωση Α. τι σχέση έχει με τη Β.;
    Δ. Προσπαθούν εναγωνίως να δικαιολογήσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
    Ε. Αυτή είναι η Αδέσμευτη Ερευνητική Δημοσιογραφία, να σου λέει ότι η μπαντάνα είναι ίδια με τη μπανάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ κ δεν υπάρχει κτύπημα το φύλλο αγώνα ειναι λευκό για το ποδοσφαιριστές της λευκιμης σε πιο σταθμό μίλησε ο κ που τα ξέρει όλα στο σταθμό του αφεντικού του μακεδονικού η λευκιμη κ θα παίζει του χρόνου στη Γ εθνική αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά τραγικό ελληνικό ποδόσφαιρο κύριοι αν έχεις μέσω κάνεις τους νόμους στα μέτρα σού ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιολογίες που δεν έχουν σχέση με το γεγονός. Μπέρδεψε Βούρτσα με αυτό που δεν κάνει να γράψω. Η Ντροπή είναι πολύ μικρή λέξη για να έκφραση τη πράξη του Μακεδονικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.