"Διχάζουν" τα μπαράζ της Γ' Εθνικής - Δηλώσεις Σημαιοφορίδη και Τσακιρίδη στην ΕΡΤ

 


Δηλώσεις του δικηγόρου του Μακεδονικού Λάκη Σημαιοφορίδη και του Γενικού Αρχηγού της Κοζάνης Παναγιώτη Τσακιρίδη στην ΕΡΤ μετά την αποδοχή της έφεσης του Μακεδονικού. 



Τα πάνω κάτω έφερε στην Τρίτη εθνική, η καθυστέρηση της απόφασης στην ένσταση που είχε καταθέσει ο Μακεδονικός για να πάρει στα χαρτιά τον αγώνα με την Λευκίμμη. Οι ομάδες έμειναν σαράντα μέρες σε αδράνεια περιμένοντας τα μπαράζ, χθες δικαιώθηκε ο Μακεδονικός από την επιτροπή εφέσεων, παίρνει την θέση της Κοζάνης, ενώ η Λευκίμμη που χάνει τους βαθμούς υποβιβάζεται. Μέσα σε όλα αυτά οι παίκτες της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Λάρισας, δύο από τις επτά ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους, με ανακοινώσεις τους ζητούν να μην γίνουν οι αγώνες και τους λόγους εξήγησε μέσω Skype ο αρχηγός της Παναχαϊκής Λεωνίδας Κυβελίδης, στον "Κόσμο των Σπορ". 

Στην πλευρά του Μακεδονικού επικρατεί ικανοποίηση για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, αφού δίνει την ευκαιρία στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης να αγωνιστεί στα μπαράζ. Ο νομικός και πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Λάκης Σημαιοφορίδης που εκπροσώπησε τον Μακεδονικό φιλοξενήθηκε ζωντανά επίσης στον "Κόσμο των Σπορ" νωρίτερα.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην Κοζάνη. Μέλη και φίλοι του συλλόγου, αλλά και στελέχη της ομάδας συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ έξω από το Δημαρχείο της πόλης για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους και ο τεχνικός διευθυντής της Κοζάνης, Παναγιώτης Τσακιρίδης μετέφερε το κλίμα στον "Κόσμο των Σπορ" μέσω Skype.

Σχόλια