Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης Τα Λιοντάρια. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ

Το βράδυ της Τρίτης για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε πόσο σάπιο είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν την Κοζάνη.

Δυστυχώς όμως για τους εχθρούς μας , είμαστε μια γροθιά απέναντι τους ,ενωμένοι και συσπειρωμένοι, και θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι τέλους. Ο υφυπουργός αθλητισμού κύριος Λευτέρης Αυγενάκης πρέπει άμεσα να παραιτηθεί.

Τριάντα και βάλε χρόνια ζούμε το θέατρο του παραλόγου παράγκες, στησίματα , στημένους πίνακες διαιτησίας, διεφθαρμένους παρατηρητές, διαιτητικές αποφάσεις που γελάει όλη η Ελλάδα και κλεμμένα πρωταθλήματα.

Ποτε επιτέλους κύριε υφυπουργέ θα πάρετε θέση. Ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Ολο το σύστημα του ποδοσφαίρου που είναι πιο βρώμικο και από τους υπονόμους και η σαπίλα υφίσταται από τους γραμματείς της επο έως τα ανώτατα όργανα έφτασε σήμερα η μέρα που το ποτήρι ξεχύλισε.

Η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν αυτή που μίλαγε για εξυγίανση, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και καθαρό αθλητισμό. Σήμερα έδωσε εντολή να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά μια δικαστική απόφαση σε βάρος της Λευκκίμης και της άμεσα  ενδιαφερόμενης Κοζάνης. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Αυτοί είστε όμως περιμένατε να γίνετε εξουσία και μόλις γίνατε, κάνετε τα ίδια και χειρότερα .

Από σήμερα λοιπόν είστε απέναντι μας. Ο υφυπουργός αθλητισμού και ο πρωθυπουργός που ξέρει πολύ καλά τι γίνεται πρέπει άμεσα να πάρουν θέση. Πολεμήστε την διαφθορά, στείλτε φυλακή όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Πολεμήστε την αιτία του κακού και όλα θα αλλάξουν.

* Κύριε Θωμαΐδη μια ζωή θα είσαι ο υπηρέτης του συστήματος.

*Κύριε Ανδρώνη να χαίρεστε την Ελευθερία του λόγου και την δημοκρατία σας.

*Όσο για τους τοπικούς φορείς της πόλης και του νομού μας που απείχαν παντελώς ας τους κρίνει η κοινωνία.

*ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

*ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Σχόλια

  1. ....μηπως να ρωτουσαν τους "εμπειρους" εδω ???πως βγαινουν οι...αποφασεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρουμε πως βγαίνουν οι αποφάσεις. Βγήκατε εσείς οι μειοψηφία από τις τρύπες σας μετά ου ένα

      Διαγραφή
  2. Δε μπορεί να φταίει η πολιτεία, όταν πηγαίνουν οι ΕΠΣ και ψηφίζουν συγκεκριμένους στην ΕΠΟ. Ξέρετε πολύ καλά ποιος την ελέγχει, οπότε να εστιάζετε εκεί.Στον Σημαιοφορίδη γιατί δεν αναφέρεστε; Μήπως γιατί είναι γνωστός δικηγόρος που παλαιότερα εκπροσωπούσε και την ομάδα της καρδιάς σας; Η Υποκρισία έχει και όρια... αυτή η ομάδα δεν έχει αφήσει ομάδα για ομάδα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Εσείς εδώ και ο Ολυμπιακός στο Νότο.Χθες απλώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας! Μη κάνετε τους ανήξερους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως ειμασε μικροι εως χωριατες για αυτους σε επιπεδο νομου λεω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.