Το συγκινητικό αντίο του Μάκη Μαλούτα


Μετά από πάρα πολλά χρόνια από την θέση του προπονητή στης ανδρικής ομάδας και στις ακαδημίες, ήρθε η ώρα για το τελευταίο αντίο στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Ήταν όλα τα χρόνια συναρπαστικά. Συγκινήσεις, αγωνίες, ξενύχτια, χαρές, λύπες, μια 24ωρη  καθημερινή μάχη για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα της καρδιάς μου να τερματίζει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Σε αυτόν τον επίλογο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, σε όλα τα διοικητικά στελέχη της ομάδας, και κυρίως στον απλό κόσμο ανεξαρτήτου ομάδας που μας ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια και με εμπιστεύθηκαν. 

 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ΑΕΚ που τόσο αγάπησα και συνδέθηκα συναισθηματικά μαζί της να συνεχίσει αυτή την δυναμική πορεία στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε. 

Εύχομαι επίσης στους ανθρώπους που θα αναλάβουν τις τύχες της ΑΕΚ να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και το ίδιο πάθος τον καθημερινό αγώνα για καλύτερο αποτέλεσμα και να γνωρίζουν όλοι εκεί στην οικογένεια της ομάδας ότι θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου, με αγάπη και σεβασμό.

  ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ.

Σχόλια