Το CAS βάζει «φωτιά» στα μπαράζ – Τι ζητά από την ΕΠΟ - Ιδού η απόφαση που μπλοκάρει τα μπαράζ ανόδου στη SL 2


Το CAS έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν Κοζάνη και Λευκίμμη, με τις δύο ομάδες να κερδίζουν επί της ουσίας την πρώτη μάχη.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο πλέον καλεί και επίσημα την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία επικύρωσης βαθμολογίας (2ο ομίλου-ειδικού πρωταθλήματος), δίχως πρώτα να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων.

Αυτό θα γίνει έως το τέλος του επόμενου μήνα, πιθανότατα μέχρι 30/6, κάτι που φέρνει ντόμινο.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (28/5) είναι προγραμματισμένη να γίνει η 4η αγωνιστική και πλέον αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΟ, για το εάν θα προχωρήσει στην αναβολή μόνο του αγώνα του Μακεδονικού και όχι ολόκληρη την αγωνιστική.

Αναμένονται εξελίξεις καθώς σε περίπτωση τελικής δικαίωσης της Κοζάνης και της Λευκίμμης θα έρθουν τα πάνω κάτω.


τι λέει η απόφαση :

Ο πρόεδρος του τμήματος διαιτησίας προσφυγών του CAS αποφαίνεται ότι:

Η αίτηση αναστολής και λήψης προσωρινών και συντηρητικών μέτρων που ζήτησε η Filathlo Somateio Kozani στις 24 Μαΐου 2022, στην υπόθεση CAS 2022/A/8902 Filathlo Somateio Kozani v. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία & ΑΣ Μακεδονικός & Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, χορηγείται εν μέρει.

Η εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την 10 Μαΐου 2022 αναστέλλεται μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης στην παρούσα διαδικασία διαιτησίας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οφείλει να απέχει από κάθε ενέργεια σε σχέση με την επιβεβαίωση της τελικής κατάταξης του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και της καθορισμός των 3 ομάδων που θα προβιβαστούν στη Super League 2 μέχρι την ολοκλήρωση της της παρούσας διαδικασίας διαιτησίας.

Όλες οι άλλες προτάσεις απορρίπτονται.

Τα έξοδα που απορρέουν από την παρούσα απόφαση θα καθοριστούν στην οριστική απόφαση ή σε οποιαδήποτε άλλη οριστική διάθεση της παρούσας διαιτησίας. Λωζάνη. 27 Μαΐου 2022.





Σχόλια

  1. Κοζάνη β εθνική ξεβρακωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που βγήκε αυτοί η απόφαση και ο μακεδονικός δεν έπαιξε αυτοί την αγωνιστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.