Τελικοί παιδικών πρωταθλημάτων Κ 14 (Β) και Κ16 : Με πρωταγωνιστές τα παιδιά κέρδισε το ποδόσφαιρο! | φωτο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή 5/6  στο ΔΑΚ Κοζάνης οι δύο τελικοί των παιδικών πρωταθλημάτων Κ16 και Κ14 (Β).

Γιορτή για το Κοζανίτικο ποδόσφαιρο ήταν οι τελικοί  των παιδικών πρωταθλημάτων  2021 - 2022 της ΕΠΣ Κοζάνης  που βρήκε αρχικά  τα παιδιά των Ακριτών Κ14   και αργότερα τα παιδιά των Ελπίδων ΑΕΚ Κ16 να σηκώνουν στον ουρανό της Κοζάνης , την «κούπα» του πρωταθλητή!

Η λαμπρή  γιορτή του παιδικού  ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η  επιτροπή παιδικών πρωταθλημάτων και μικτών της ΕΠΣ Κοζάνης  ξεκίνησε με το παιχνίδι  της ηλικιακής κατηγορίας  Κ14 (Β)  Ακρίτες Κοζάνης - ΠΑΟΚ Κοίλων (Β).
 
Οι Ακρίτες κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοίλων  κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς  και από 2-0 που έχαναν στο πρώτο μέρος με επίθεση διάρκειας να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με σκορ 4-2.
 


Για τους Ακρίτες τα γκολ Τσάλα Ορέστης (2), Σαρασίδης Βασίλης, Χατζηζήσης Βασίλης.
Για τον ΠΑΟΚ Κοίλων σκόραρε ο Λίτσιος Ηλίας (2).
 
Στη συνέχεια  ακολούθησε η αναμέτρηση της ηλικιακής κατηγορίας Κ16 μεταξύ των  Ελπίδων ΑΕ Κοζάνης και του ΠΑΟΚ Κοίλων.
 


Οι Ελπίδες καλύτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πήραν εμφατική νίκη με σκορ 6-1 ( ημίχρονο 3-0) Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν Θεοδοσιάδης (2),  Μπόντης(2), Κάτανας (2) για τον ΠΑΟΚ Κοίλων το γκολ σημείωσε ο Καλατσανάς
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους.
 


Στη διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Κοζάνης για την άρτια εκδήλωση στους διαιτητές των αναμετρήσεων κ. Τσάνη , κ Ζαφείρη, κ. Ρίζο και κα Πανυτσίδου  αλλά και πολλά  συγχαρητήρια  τόσο στα παιδιά που αγωνίστηκαν, όσο και στους προπονητές τους για την όμορφη ποδοσφαιρική «παράσταση», που απέδειξε πως υπάρχει άφθονο ταλέντο στην περιοχή μας.
 
Τέλος άξιο αναφοράς είναι ο  πολύς φίλαθλος κόσμος που  παραβρέθηκε στο ΔΑΚ .
Γονείς  και φίλοι των παιδιών χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών  βγάζοντας μεγάλο νικητή το ποδόσφαιρο
 


Τις απονομές έκαναν ο κ. Ευθύμιος Φωλίνας Γενικός Γραμματέας ΕΠΣ Κοζάνης, ο κ. Νέστορας Μητσιάκος υπεύθυνος παιδικών πρωταθλημάτων, ο κ. Αποστόλης Καραχάλιος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας ΕΠΣ Κοζάνης, η κα Βάσω - Βίκυ  Σκόρδα μέλος Δ.Σ.  ΕΠΣ Κοζάνης ο κ. Μανώλης Χατζηνικολάου υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ομάδας της Κοζάνης και ο κ. Θανάσης Κριτσιάνης Πρόεδρος του Εορδαϊκού.





Κ14 ΠΑΟ Κοίλων 

Κ14 Ακρίτες Κοζάνης 


Κ16 ΠΑΟ Κοίλων 

Κ16 - Ελπίδες ΑΕΚ 

περισσότερες φωτογραφίες από τα παιχνίδια κλικ εδώ .... από τις απονομές κλικ εδώ 

Σχόλια

  1. Για να μας πούνε τώρα στα κοιλα, ήταν καλός ο απολογισμός με δύο χαμένους τελικούς? Διδαξτε ήθος κύριοι στα παιδιά και να σέβασμο κι αφήστε την έπαρση και το αποτέλεσμα στην άκρη αν θέλετε να λέγεστε Ακαδημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.