Στο δημαρχείο Κοζάνης οι πρωταθλητές της μικτής Κ15 - Στο El Bario για καφέ προσφορά του καταστήματος - Το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές έκαναν οι προπονητές της μικτής | φωτο - βίντεο


Κράτησαν την υπόσχεση που έδωσαν  κι έφεραν το κύπελλο στο καμπαναριό.   Σύσσωμη  η αποστολή  της μικτής ΕΠΣ Κοζάνης  την Κυριακή το πρωί αφού  φωτογραφήθηκε με το κύπελλο στο Καμπαναριό  είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλούτα.
Σε όμορφο κλίμα ο Δήμαρχος κ .Μαλούτας Λάζαρος αλλά και ο κ. Μίλτος Μαγγιρίδης αντιδήμαρχος αφού ενημερώθηκαν από τους πρωταθλητές για τον άθλο που πέτυχαν, τους  συνεχάρησαν  για αυτό που κατάφεραν. 

Το μήνυμα που βγαίνει απ' αυτό που καταφέρατε,  ανέφερε ο Δήμαρχος είναι πως δεν πρέπει να τα παρατάμε πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη.

Ο κ. Μαγγιρίδης συμφώνησε με τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ Αποστόλου Γιάννης για την βοήθεια στα σωματεία και τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του δήμου να δοθούν στις ομάδες, μηχανάκια χορτοκοπτικά, καρεκλάκια, καθώς και  ηλιακούς θερμοσίφωνες, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν  στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. 

Αφού βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες οι πρωταθλητές αποχώρησαν.


Αμέσως μετά  η αποστολή πήγε για καφέ στο   El Bario  προσφορά της διεύθυνσης του καταστήματος.

Στη συνέχεια οι προπονητές κ. Παρασκευάς Γιάννης και Τσέπουρας Γιώργος   έκαναν το τραπέζι  στους ποδοσφαιριστές τους  στην Νέα Χαραυγή στην πιτσαρία του Ηρακλή Σαββίδη.

Τίποτα  τελικά δεν είναι τυχαίο, σε μια μεγάλη επιτυχία οι άριστες  σχέσεις και η πολύ καλή συνεργασία  διοίκησης προπονητικού Τιμ και ποδοσφαιριστών   βγήκε μέσα στο γήπεδο.

Νάτοι - Νάτοι οι πρωταθλητές !!!




Δηλώσεις πρωταγωνιστών .... 




περισσότερες φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ

Σχόλια