Μικτή ΕΠΣ Κοζάνης Κ15: Μεγάλη πρόκριση στον τελικό .. Ήταν όλοι τους ΨΥΧΑΡΕΣ!!! | φωτο - βίντεο

 


Τα παιδιά των  Γιάννη Παρασκευά και Γιώργου Τσέπουρα  μας είχαν προϊδεάσει από την αρχή  που ξεκινούσε αυτό  το όμορφο ταξίδι. Το απέδειξαν και επί  Λαρισινού  εδάφους μέσα στο ιστορικό Αλκαζάρ  ήταν όλοι τους με μια λέξη …. Ψυχάρες!

Μετά από μια αναμέτρηση που έσπασαν καρδιές, το απόγευμα του Σαββάτου  (11/6), η μικτή ΕΠΣ Κοζάνης πήρε την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων κερδίζοντας στα πέναλτι την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας με 4-2.
 

Η μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης προηγήθηκε στο σκορ 1-0 στο 12' με τον Κωττίδη για να ισοφαρίσει σε 1-1  η ΕΠΣ Εύβοιας στο δεύτερο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου με κεφαλιά  του Κολοκυθά.
 
Στα υπόλοιπα 38 λεπτά που ακολούθησαν το σκορ δεν άλλαξε παρά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που έχασε ο Κωτίδης.

Στο 73' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Συνοδάκης της Εύβοιας για απώθηση (εκτός φάσης) σε αντίπαλό του.
 
Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι οι παίκτες της μικτής Κοζάνης έφτασαν στη νίκη με σκορ 4-2 στα πέναλτι  και 5-3 συνολικά στον αγώνα.
 
Το τι ακολούθησε από τη μεριά των μεγάλων νικητών  δεν  μπορεί να αποτυπωθεί στο γραπτό λόγο.
 


 Απλά εμείς θα πούμε γονείς - φίλαθλοι , διοίκηση ,  προπονητές , και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές έγιναν ένα κουβάρι, χόρεψαν, τραγούδησαν και χάρηκαν όσο τίποτε άλλο την πανάξια πρόκριση στον τελικό.
  
Η διαδικασία των πέναλτι
1-0 για την Κοζάνη ο Κωτίδης
Ο Πάζης αποκρούει το πέναλτι του Βουγιούκα.
2-0  για την Κοζάνη ο Τσιόκανος
2 -1 για την Εύβοια ο Τσούμαρης
3-1 για την Κοζάνη  ο Καραφουλίδης
Ο Πάζης ξαναλέει όχι στην εκτέλεση του Σαμαρτζής
Ο  Τσιριγώτης αποκρούει το πέναλτι του Ανδρεόπουλου
Ο Καλογιάννης κάνει το 3-2 για την Εύβοια
Και ο Αδαμόπουλος εύστοχος και ψύχραιμος γράφει  το τελικό 4-2  για την μικτή ΕΠΣ Κοζάνης..

ΕΠΣ Κοζάνης (Παρασκευάς - Τσέπουρας) : Πάζης, Ζάχος, Μπαλτζής (77' Οικονόμου) , Βασιλειάδης , Αδαμόπουλος, Μηλιδώνης (55' Ανδρεόπουλος), Τσαραμανίδης (67' Ζάρζος) Καραφουλίδης, Κωτίδης, Καλατσανάς (55' Τσιόκανος), Κάτανας (67' Σαββίδης).

ΕΠΣ Εύβοιας (Κοντογιάννης - Μαστραγγέλης) :  Τσιριγιώτης, Γίγας (70' Σαμαρτζής), Δημητρίου (80' Λάμπρου), Κριτσιώτης, Συνοδάκης, Καλογιάννης, Κολοκυθάς (72' Ρέτσας), Σπύρου Δημ. (41' Τσούμαρης Ευθ.), Μήτρου (41' Τότσι), Βουγιούκας, Τσούμαρης Χριστ.


Διαιτητής: Φακής
Βοηθοί: Μίχος, Πάλλας (ΣΔ Λάρισας)
 
Μικρά μικρά παραλειπόμενα:


* Η αποστολή της ΕΠΣ Κοζάνης  στο ταξίδι της προς τη Λάρισα  γευμάτισε στη Γιάννουλη στην ταβέρνα "Νέα Δροσούλα"
 


*Η διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Μπάμπαλη που ζει και εργάζεται στη Γιάννουλη  για την ευγενική προσφορά των νερών , χυμών και κρουασάν στην αποστολή.
 

*Μετά την μεγάλη πρόκριση η αποστολή  γευμάτισε στο μαγαζί Ίντριγκα στην Άνω Κώμη  όπου ιδιοκτήτης είναι ο Φώτης Παλαμάς αναπληρωτής γενικός γραμματέας  της ΕΠΣ Κοζάνης. Το γεύμα ήταν προσφορά του προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Αποστόλου Γιάννη
 
 



* Η "Θρυλική"  πλέον γιαγιά η Βούλα   της μικτής ΕΠΣ Κοζάνης μαζί με τον παππού Παυλάρα  (παππούδες  του μικρού  Παύλου  Τσαραμανίδη)  φρόντισαν  για όλη την αποστολή με τις νοστιμιές που ετοίμασαν (πίτες , Πεϊνιρλί κέικ)
Η γιαγιά η Βούλα, ο παππούς Παυλάρας και ο παππούς  Άλεξ  του Παναγιώτη Κάτανα  είναι από τους πιο ένθερμους και πιστούς οπαδούς της μικτής Κ15 ΕΠΣ Κοζάνης.
 


* Στο στάδιο Αλκαζάρ βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι - γονείς από την Κοζάνη εμψυχώνοντας τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Κοζάνης.
 Ζήσαμε όλοι μας  ανεπανάληπτες και συγκλονιστικές  στιγμές 
 

* Μεγάλη η  αγωνία και το άγχος  του γενικού αρχηγού των μικτών  Βασίλη Μπατιάνη  στη διαδικασία των πέναλτι  όπου με το σταυρό στο χέρι και απομακρυσμένος από τον πάγκο  προσευχόταν συνεχώς. Μετά όμως το θετικό αποτέλεσμα  ο υπεύθυνος των μικτών Νέστορας Μητσιάκος τον χαλάρωσε σηκώνοντας τον στον αέρα
 
 


  διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης  εύχεται περαστικά στον υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας της ΕΠΣ Κοζάνης.
Ο κ. Αποστόλης Καραχάλιος ένοιωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού και κατά τον γυρισμό της αποστολής μια ξαφνική αδιαθεσία. Στο κέντρο υγείας της Ελασσόνας όπου  μεταφέρθηκε κρατήθηκε προληπτικά λίγη  ώρα και επέστρεψε υγιής στην Κοζάνη.


περισσότερες φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ 



Σχόλια