ΕΠΣ Κοζάνης: Και τώρα ... η τελική αναμέτρηση ... Με πίστη, θέληση και αισιοδοξία ρίχνονται στη μάχη τα πιτσιρίκια της μικτής Κ15



Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη  η προετοιμασία της μικτής Κ15 της ΕΠΣ Κοζάνης

 Το τεχνικό δίδυμο  της μικτής  Παρασκευά - Τσέπουρα  έχει  καταστρώσει  τα σχέδιά του για το ματς του Σαββάτου 25/6 και μαζί με τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν για να είναι απόλυτα έτοιμοι για το σπουδαίο παιχνίδι με την ΕΠΣ Αχαΐας.

Η καρδιά του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου θα χτυπάει στον Αλμυρό Βόλου   και στο στάδιο "Αθανάσιος Ραγάδος" φιλοδοξώντας  να έρθει το κύπελλο στον Νομό Κοζάνης.

Οι δυνατότητες της μικτής μας είναι πολύ μεγάλες και τα πιτσιρίκια του Παρασκευά και του Τσέπουρα δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα.  Έχουν δείξει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πως ξέρουν πολύ καλά  να παλεύουν και να κερδίζουν μάχες.

Η  φετινή πορεία τους είναι ήδη επιτυχημένη και στον τελικό θα παίξουν πρώτα απ' όλα για να χαρούν το παιχνίδι γνωρίζοντας  πως ότι και να γίνει η ιστορία έγραψε.

Δείχνοντας όμως  συγκέντρωση,  παίζοντας πειθαρχημένα  και τηρώντας  κατά γράμμα τις εντολές του τεχνικού διδύμου Παρασκευά-Τσέπουρα  οι ποδοσφαιριστές της  μικτής Κ15 ΕΠΣ Κοζάνης θα βγουν νικητές  κι απ' αυτή την τελική αναμέτρηση!

Καλή επιτυχία !!!


περισσότερες φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ



Σχόλια