Γλέντησε την άνοδο η Αναγέννηση Εράτυρα | φωτο - βίντεο


Η Εράτυρα  γλέντησε με την ψυχή της την άνοδο στη Α' κατηγορία  μετά από μια συγκλονιστική χρονιά που διέγραψε μετά τον  Α' γύρο στο πρωτάθλημα της Β ' κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.


Στην πλατεία του χωριού στήθηκε ένα πραγματικό πανηγύρι από τους ανθρώπους της Αναγέννησης Εράτυρας. Ήταν όλοι τους  εκεί για να γιορτάσουν την επάνοδο στην Α' κατηγορία  μετά από έξι χρόνια.

 Η ΕΠΣ Κοζάνης  με τον Γενικό γραμματέα Ευθύμιο Φωλίνα , τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας κ. Αποστόλη Καραχάλιο  και το μέλος της διοίκησης κ. Βάσω - Βίκυ Σκόρδα τίμησε  την Αναγέννηση  Εράτυρας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας  με  επικεφαλής τον πρόεδρο κ Κώστα Κατσαούνη τον προπονητή κ. Βικιάρη Βασίλη, οι ποδοσφαιριστές, οι  φορείς του Βοΐου ,οι  παλαίμαχοι  αλλά και  φιλάθλοι έδωσαν το παρόν στη γιορτή και το χάρηκαν με τη ψυχή τους 

Αφού έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων ακολούθησε δείπνο στους αθλητές στους φορείς  και σε όσους φιλάθλους παρευρέθηκαν. 

 Η Αναγέννηση Εράτυρας ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την ομάδα  αυτή τη χρονιά που έληξε με την εκπλήρωση του στόχου  και ανανεώνει το ραντεβού για τη νέα σεζόν που σαφώς θα ναι πιο δύσκολη από τη φετινή.


Οι απονομές  και οι χαιρετισμοί 

Μετά τον χαιρετισμό  του Δημάρχου Βοΐου κ Ζευκλή Χρήστου, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Εράτυρας κ. Βάρκα Γεωργίου, του Γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Κοζάνης κ Φωλίνα  Ευθυμίου και του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας  της ΕΠΣ Κοζάνης κ Καραχάλιου Αποστόλη ακολούθησε η απονομή μεταλλίων από τον  κ Βάρκα Γεώργιο πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Εράτυρας,  τον  Αντιδήμαρχο Βοϊου  κ. Όττα Βασίλη,  τον αντιδήμαρχο οικονομικών και προγραμματισμού κ. Μαγιάγκα Γεώργιο ,  την πρόεδρο Κοινωφελούς επιχείρησης κα Κακάλη Ελένη , τον πρώην Γενικό γραμματέα ΕΠΣ Κοζάνης κ. Τσιόμηνα Ιωάννη   και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της Αναγέννησης Εράτυρας - πρώην  Δήμαρχο Ασκίου  και γενικά  τον άνθρωπο που έχει υπηρετήσει από πολλά πόστα το Βόϊο αλλά και το Νομό Κοζάνης  κ. Κατσαούνη Νικόλαο.


Το κύπελλο στην δευτεραθλήτρια ομάδα της Β ' κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης απένειμε ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Ζευκλής Χρήστος.

 


Η σελίδα Ματιές στα σπορ ευχαριστεί τους ανθρώπους της Αναγέννησης Εράτυρας για τη φιλοξενία αλλά και την δωρεά αναμνηστικής φανέλας.

 Ευχόμαστε στην ομάδα της Εράτυρας να συνεχίσει τις επιτυχίες  και στο νέο πρωτάθλημα!

περισσότερες φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ 



Σχόλια