Ακαδημία Φ.Σ. Μακεδονικός Κοζάνης: Είπαν «καλό καλοκαίρι» | φωτο


Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τη σεζόν που πέρασε έκανε η Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης 
Πέρασε μια ακόμη σεζόν για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Μακεδονικού.
Το απόγευμα της Τετάρτης  15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο  η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την αγωνιστική χρονιά 2021 - 2022.

Παιδιά, προπονητές, γονείς και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας βρέθηκαν στο γήπεδο, σε μια πολύ όμορφη βραδιά.  
Αφού έγινε η προπόνηση όλων των τμημάτων με αρκετό και χαλαρό  παιχνίδι, ακολούθησε μίνι γιορτή με φαγητό  χυμούς, αναψυκτικά και …μπύρες για τους γονείς.
 
Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, κ. Πέτρος Μεντεσίδης, ευχαρίστησε τα παιδιά  και τους γονείς για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά η οποία είχε πάρα πολλές δραστηριότητες με αγώνες, προπονήσεις και όμορφες παραστάσεις και εμπειρίες  και όλους όσους στήριξαν  την φετινή προσπάθεια. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πετυχημένη σεζόν της “κυανόλευκης” οικογένειας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Μακεδονικού Κοζάνης, ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Μακεδονικού κ. Τάκης Καραθανάσης, ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Ευθύμιος Φωλίνας  και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Καραχάλιος Αποστόλης. 
 
Η ακαδημία θα συνεχίσει για λίγες ημέρες ακόμη αφού θα πάρει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνονται από ακαδημίες του Νομού. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.









Σχόλια