ΕΠΣ Κοζάνης - ΕΠΣ Εύβοιας: Η κάμερα βλέπει πέναλτι ..Εσείς ; | βίντεο


Δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι ΕΠΣ Κοζάνης - ΕΠΣ Εύβοιας Κ15.

 Η αναμέτρηση είναι στο 1-1 ,όταν ο Καλατσανάς θα σεντράρει μέσα στην περιοχή ο Κωτίδης θα κάνει την προβολή, η μπάλα φαίνεται να έχει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά κάπου κοντράρει σε αμυντικό της Εύβοιας και αλλάζει πορεία. Εμείς βλέπουμε χέρι .. Εσείς ; 

Το σκορ παρέμεινε στο 1-1 και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι  όπου η μικτή Κοζάνης πιο εύστοχη και πιο ψύχραιμη έφτασε στην πρόκριση στον τελικό με συνολικό σκορ 5-3 ( 1-1 κ.α , 4-2 στα πέναλτι ..



Σχόλια

  1. Νομίζω είναι πολύ κακό σε αυτές τις ηλικίες να ασχολούμαστε με τέτοια! Μετά αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο σκοτώνονται τα παιδιά στα γήπεδα! Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν! Το θέμα είναι να μην χαθούν όλα αυτά τα παιδιά και όχι αν ήταν χέρι ή όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες σε παρακαλώ και το πρώτο γκολ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με την κ17 της ΚΟΖΑΝΗΣ. Το πρώτο γκόλ, προτού να βγεί η σεντρα και μετά το τακλιν του αμυντικού μας, η μπάλα δεν φεύγει στα πλάγια όπως και θα έπρεπε αλλά χτυπάει στο χέρι του επιθετικού , παραμένει σε αυτόν , και βγάζει την σεντρα και μπαίνει το γκολ.
    Σε αργή κινηση είναι καταφανέστατο χέρι που απορώ ο επόπτης που ήταν ακριβώς από πίσω δεν το είδε???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.