Γιώργος Τσέπουρας - προπονητής Μικτών ΕΠΣ Κοζάνης: "Εύχομαι αυτή η επιτυχία να έχει και συνέχεια για τους αθλητές και φυσικά για το νομό μας" | φωτο

 


Το Νοέμβριο μας πέρασε σαν ιδέα, τον Φεβρουάριο αρχίσαμε να το συζητάμε, τον Μάιο το πιστέψαμε και προχθές το καταφέραμε!!! 

Είναι απ τις στιγμές που δεν περιγράφονται με λόγια... 

Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη που αποτελώ μέλος της μεγαλύτερης επιτυχίας των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κοζάνης, καθώς καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων! 


Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ.Αποστόλου Ιωάννη,τον υπεύθυνο των μικτών ομάδων κ. Μητσιάκο Νέστωρα και όλο το Δ.Σ. (κ. Φωλίνα Ευθύμιο,κ.Καραχάλιο Απόστολο, κ. Παπαδόπουλο Μακάριο, κ.Παλαμά Φώτη, κα.Σκόρδα Βάσω,κ.Καραδήμο Δημήτριο και κ. Δίκα Ιωάννη) για την τιμή που μου κάνανε σαν προπονητή,την άψογη συνεργασία μας και την πολύτιμη βοήθεια τους,καθώς μας παρείχαν ότι χρειαζόταν και ήταν καθημερινά δίπλα μας! 

Στη συνέχεια,τον προπονητή κ.Πανίδη Γρηγόριο που ξεκινήσαμε μαζί το δύσκολο αυτό εγχείρημα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφυγε εκτός Κοζάνης,όπως και τον κ. Τσαλίδη Παναγιώτη! 

Έπειτα,τον γενικό αρχηγό και ακούραστο εργάτη του αθλητισμού κ.Μπατιάνη Βασίλειο που με ότι καταπιάνεται δίνει τον καλύτερο του εαυτό και από την πρώτη μέρα μας έδειξε το δρόμο με την εμπειρία του!

Όλους τους παράγοντες και προπονητές των ακαδημιών για τη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν!

Τους αφανείς ήρωες - γονείς που ήταν δίπλα μας,ήταν μοναδικά τα συναισθήματα,βλέποντας τους να πανηγυρίζουν αγκαλιά με τα παιδιά τους! 

Αφήνω για το τέλος το σημαντικότερο κομμάτι για μένα,τον άνθρωπο-φίλο-συνεργάτη και άξιο προπονητή Παρασκευά Ιωάννη για την άψογη συνεργασία μας,την εκτίμηση και το σεβασμό που υπάρχει μεταξύ μας εδώ και χρόνια!!! 

Και φυσικά τους ήρωες - ποδοσφαιριστές μας,που από την πρώτη μέρα δείξανε ότι είναι οικογένεια,με τη δουλειά τους αλλά κυρίως με το ήθος και το χαρακτήρα τους,κατέθεσαν την ψυχή τους σε κάθε αγώνα με αποκορύφωμα τον τελικό(σπάνιο να το συναντήσεις σε παιδιά 15 χρονών),μας κάνανε οι ίδιοι να πιστέψουμε ότι θα φτάσουμε στην κορυφή! 

Εις το επανιδείν...

Υ.Γ. Εύχομαι αυτή η επιτυχία να έχει και συνέχεια για τους αθλητές και φυσικά για το νομό μας,καθώς το ταλέντο περισσεύει,αρκεί ν αφήσουμε πίσω την τοξικότητα,τον εγωισμό και τη μιζέρια που κυριαρχεί γύρω μας στο χώρο του ποδοσφαίρου και μας κρατάει πολλά χρόνια πίσω και με μοναδικό σκοπό την πρόοδο των παιδιών και του αθλητισμού να κάνουμε μια νέα αρχή και ν ανέβουμε επίπεδο!




Σχόλια