ΕΠΣ Κοζάνης: Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση - Ψηφίστηκε ομόφωνα η εναρμόνιση του καταστατικού

 


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27/6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης η έκτακτη γενική συνέλευση  που αφορούσε κυρίως την εναρμόνιση του καταστατικού.

Από τα 21  εγγεγραμμένα σωματεία  στο μητρώο έδωσαν το παρόν τα 15.

Ο πρόεδρος κ. Αποστόλου αφού καλωσόρισε τους υπεύθυνους των σωματείων , έκανε αναφορά στην μεγάλη επιτυχία της μικτής Κ 15 ΕΠΣ Κοζάνης.

Ενημέρωσε τα σωματεία για την  εναρμόνιση του καταστατικού και τη σημαντική αλλαγή  που αφορά την ξεχωριστή εκλογή του προέδρου.

 Η εναρμόνιση του καταστατικού  ψηφίστηκε ομόφωνα.

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των ομάδων εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει.

 Μια πρόταση ήταν να ξεκινήσουν  νωρίτερα  τα πρωταθλήματα για να αποφευχθούν οι αναβολές και οι εμβόλιμες αγωνιστικές τις Τετάρτες.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν  με τα πτυχία των προπονητών όσον αφορά το μητρώο  αλλά και η έλλειψη διαιτητών  στα πρωταθλήματα.

 Η διοίκηση της ΕΠΣ δια στόματος  του προέδρου κ. Αποστόλου διαμήνυσε πως θα είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με τα σωματεία για την καλύτερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων  Θα γίνουν είπε τέλος δύο συναντήσεις πρώτα με τις ομάδες της Α κατηγορίας και μετά με τις ομάδες της Β ' κατηγορίας για να συζητηθούν όλες οι απόψεις και οι ιδέες των σωματείων για μια καλύτερη αγωνιστική σεζόν.















Σχόλια