Γιάννης Αποστόλου πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης : Το ποδόσφαιρο και οι ομάδες του Νομού είναι πάνω από πρόσωπα και θέσεις - Θα μάχομαι ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσω τη θέση μου



Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα και στους φιλάθλους  που θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου στο Νομό μας αλλά και σε κάποιους "πρόθυμους" όπως τους αποκάλεσε, τονίζοντας  τον  πόλεμο  που κάνουν σε μια προσπάθεια  στο να βγει το ποδόσφαιρο του Νομού από την αφάνεια  που  το είχαν οδηγήσει κάποιοι για χρόνια με σκοπό το δικό τους όφελος. 
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Αποστόλου Γιάννης

"Την απάντηση και την επιβράβευση στην προσπάθεια της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Κοζάνης την δίνει ο κόσμος με την παρουσία του και αυτό μας τιμάει ιδιαίτερα.
Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε το Κοζανίτικο ποδόσφαιρο από την αφάνεια που κάποιοι το είχαν οδηγήσει για χρόνια με σκοπό το δικό τους όφελος.
Η προσπάθεια αυτή θα ολοκληρωθεί σύντομα με την δικαίωση  της ομάδας της Κοζάνης και την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία .
Είναι φυσικό μέσα από τον αγώνα αυτό για την δικαίωση της περιοχής μας να βρούμε εμπόδια και αντίσταση από κέντρα εκτός Νομού, αλλά δυστυχώς και από " πρόθυμους" και εντός Νομού , που ενώ πανηγύριζαν για την άνοδο της Κοζάνης στα μπαλκόνια και στις πλατείες τώρα συ στρατεύονται με τους εχθρούς της πόλης μετά τα κελεύσματα των Μ.Μ.Ε  που αυτοί ελέγχουν για να πλήξουν εμένα προσωπικά .
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα..Η Κοζάνη  θα δικαιωθεί και θα πάρει αυτό που κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και για αυτό θα μάχομαι ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσω την θέση μου.
Το ποδόσφαιρο και οι ομάδες του Νομού  είναι πάνω από πρόσωπα και θέσεις.
Τα υπόλοιπα κύριοι στις αίθουσες των δικαστηρίων."

Σχόλια

  1. Επιτροπή Δεοντολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει μέσα ο ίδιος…έχε το νου σου !

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.