Ακαδημία ποδοσφαίρου Εορδαίας Βυζαντινός Αετός : Συγχαρητήρια σε όλους!!!


Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Βυζαντινού Αετού εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στα παιδιά τους προπονητές και τους παράγοντες της Ε.Π.Σ. Κοζάνης για την τεράστια επιτυχία τους να κατακτήσουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15. 

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι μόνο μέσα από ομαδική δουλειά μπορούν να επιτευχθούν μεγάλα πράγματα. Στην προκειμένη περίπτωση, η ομαδική δουλειά ξεκινάει από τις ακαδημίες, ακολουθεί η σωστή οργάνωση των πρωταθλημάτων από την Ε.Π.Σ. και συνεχίζεται με την αξιοκρατική επιλογή από τους προπονητές.   

Είναι άραγε μόνο οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν; Είναι μόνο η αξία των προπονητών που επέλεξαν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές; Όχι μόνο!!!

Είναι όλες αυτές οι ακαδημίες, όλοι αυτοί οι προπονητές που πήραν τους γεννηθέντες 2007 πεντάχρονα παιδάκια και τους δίδαξαν τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού χρησιμοποιώντας αυτό το εξαιρετικό άθλημα, το ποδόσφαιρο. Είναι τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με τη συμμετοχή και των καλύτερων ομάδων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που έφεραν αυτά τα παιδιά, μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορούν να διεκδικήσουν ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Είναι όλα αυτά τα δεκαπεντάχρονα παιδιά που ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι των είκοσι αυτών παιδιών έχουν συμβάλει μέγιστα στην εξέλιξή τους. Απ’ αυτή την οπτική γωνία, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του νομού Κοζάνης που γεννήθηκαν το 2007 και με τον τρόπο τους συνέβαλλαν στην κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος.  

Ερωτήσεις προς τους υπεύθυνους των Εθνικών Ομάδων, μιας και πρόκειτε για πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων:

Χωράει κάποιο απ’ αυτά τα παιδιά στην αντίστοιχη Εθνική ομάδα ή θα προτιμηθούν παίκτες των μεγάλων ομάδων και των μεγάλων Ε.Π.Σ.;

Είδανε οι προπονητές των Εθνικών ομάδων αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται για την ομάδα τους; Ή απλά θα τους καλέσουν για κάποιο αγχωτικό δοκιμαστικό και στη συνέχεια θα πούνε το περιβόητο, δεν τα πήγε καλά στο δοκιμαστικό,  όπου παρεμπιπτόντως θα έχει παίξει και ……. δέκα λεπτά με συμπαίκτες που δεν γνωρίζει.  

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Βυζαντινός Αετός – Ακαδημία ποδοσφαίρου Εορδαίας


Σχόλια