Αλλάζει έδρα το CAS


 Και πάλι στη Λοζάνη αλλά σε άλλο κτίριο το οποίο του ανήκει για πρώτη φορά από την ίδρυσή του, μεταφέρεται το CAS.

Σε άλλο κτίριο - έδρα πηγαίνει το CAS. Όπως το έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση πλέον θα εδρεύει στην νότια πτέρυγα του Palais de Beaulieu και πάλι στη Λοζάνη. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει ως έδρα ένα κτίριο το οποίο του ανήκει καθώς σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις είχε μισθώσει τα κτίρια τα οποία χρησιμοποιούσε ως έδρα.

Το ICAS, το 2019 είχε προχωρήσει στην αγορά της πτέρυγας αυτής και άμεσα άρχισαν οι εργασίες για την ανανέωση του χώρου. Πλέον το CAS θα έχει την σύγχρονα γραφεία και νέους χώρους συναντήσεων, καφετέρια, τρεις αίθουσες ακροάσεων, μια αίθουσα διαμεσολάβησης και μια σουίτα αιθουσών για υποομάδες, που θα επιτρέπουν στο CAS να διεξάγει πολλαπλές ακροάσεις ταυτόχρονα, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Τέλος, ένα αμφιθέατρο 92 θέσεων το οποίο, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου θα χρησιμοποιηθεί για την διεξαγωγή σεμιναρίων, κάτι που θα συμβαίνει για πρώτη φορά από την ημέρα ίδρυσης του. Το συνολικό κόστος για τα έργα ανέρχεται στα περίπου 37 εκατομμύρια ευρώ.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.