Hello Football Friend στην ΕΠΣ Καστοριάς

 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Καστοριάς στο λιμναίο οικισμό. Η δράση στην Καστοριά περιλαμβάνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ Hello Football Friend, και στην οποία συμμετείχαν 250 αγόρια και κορίτσια από όλες τις τοπικές ακαδημίες του νομού στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-8 και Κ-10.

Επίσης, ιδιαιτέρως σημαντική υπήρξε και η εθελοντική προσφορά των παιδιών της Κ-17 της ΕΠΣ όπως και των προπονητών των ακαδημιών που συμμετείχαν.

Η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υποστήριξε τη δραστηριότητα με οργανωτικές κατευθύνσεις για τη λειτουργία της δραστηριότητας, καθώς και με παροχή αθλητικού υλικού και αναμνηστικών διπλωμάτων.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δράση υποστηρίχτηκε θερμά από το Δήμο Καστοριάς και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Τριανταφύλλου. Υπεύθυνοι για την οργάνωση και λειτουργία του προγράμματος ήταν οι ενωσιακοί προπονητές κ. Βελλίδης Θωμάς και κ. Ευαγγελίδης Σταύρος.

Στις επόμενες ημέρες ακολουθούν αναπτυξιακές δράσεις και σε άλλες ΕΠΣ, οι οποίες θα δώσουν, εκτός όλων των άλλων, την ευκαιρία σε παιδιά μέχρι 12 ετών να ψυχαγωγηθούν και να εκπαιδευτούν μέσα από το άθλημα που αγαπούν.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη δράση.






Σχόλια