Δευτέρα 1 Αυγούστου μπαίνει στα βάσανα της προετοιμασίας ο Μακεδονικός Κοζάνης - Τα φιλικά προετοιμασίας - Κυκλοφόρησε η κάρτα διαρκείας - Ξεκίνημα της Ακαδημίας 29 Αυγούστου

Οι μέρες πέρασαν γρήγορα και πλέον οι “κυανόλευκοι” μπαίνουν και αυτοί όπως και οι υπόλοιπες ομάδες στα βάσανα της προετοιμασίας.
Τη Δευτέρα 1  Αυγούστου και ώρα 7.30μμ, οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού δίνουν το πρώτο ραντεβού στη Νέα Νικόπολη για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Καραθανάση Τάκη και του συνεργάτη του στην προετοιμασία Βασίλη Καραθανάση.

Φέτος στο στάδιο της προετοιμασίας  προστέθηκε και ο Βασίλης Καραθανάσης ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης του Τάκη Καραθανάση και θα επιφορτιστεί το κομμάτι της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Οι «κυανόλευκοι» ενισχύθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και μέσα από σκληρή δουλειά θέλουν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα αποτελείται από ένα κράμα νέων παικτών και έμπειρων ποδοσφαιριστών με πολλές παραστάσεις στην Α΄ κατηγορία κι όχι μόνο.

Τα φιλικά προετοιμασίας του Μακεδονικού
1 Αυγούστου 7.30 μ.μ.  η «πρώτη» Σκαφίδι 
Σάββατο 13/8 Τιτάν Σερβίων
Τετάρτη 17/8 ΠΑΟΚ Κοίλων 
Κυριακή 21 /8 ΑΣ Βελβεντό
Τετάρτη 24/8 Αναγέννηση Εράτυρας
Σάββατο 27/8 Σιάτιστα 
Κυριακή 28/8 Ατρόμητος Πτολεμαΐδας
Τετάρτη 31/8 Αναγέννηση Αργίλου

Η Ακαδημία  του Μακεδονικού Κοζάνης θα ξεκινήσει την Δευτέρα  29 Αυγούστου στο στρατιωτικό γήπεδο, όπου θα γίνει και ο Αγιασμός όλων των τμημάτων.

Σχόλια