Το Σάββατο 30 Ιουλίου .... βάζει μπροστά τις μηχανές ο Εορδαϊκός !

 


Ο ΦΣ Εορδαϊκός ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης ότι:

• Η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς το Σάββατο (30/07,19:00) όπου θα πραγματοποιηθεί η <<πρώτη>> προπόνηση στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το πρώτο χειροκρότημα από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος. 

•Το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου (20-30/07) οι παίκτες θα υποβληθούν σε κατάλληλες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στη πόλη της Κοζάνης προκειμένου να υπάρχει πλήρη εκτίμηση του έμψυχου δυναμικού.

•Η προετοιμασία θα συνεχιστεί τις υπόλοιπες μέρες στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας, μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας το διάστημα 4-8 Αυγούστου.

•Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα φιλικά του συλλόγου,καθώς επίσης και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας. 

Γραφείο τύπου

"ΦΣ Εορδαϊκός"

Σχόλια

  1. Η είσοδος ελεύθερη στην πρώτη ..Μπράβο το λέτε κιόλας Αυτό σας έλειπε να βάλετε κ είσοδο. Τώρα αν είναι για το πρώτο χειροκρότημα η για την πρώτη αποδοκιμασία θα φανεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω στην ανοδο της ομαδας φετος ειναι ευκαιρια.Ελειγοντως μια δευτερη ομαδα του χρονου να παιζουν οι πιτσιρικαδες και να μην χανονται ταλεντακια με φο ονομα η Αρης η Πτολεμαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.