Ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας έχει σφυγμό;


Πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην Άρδασσα.

Μια ομάδα ατόμων παλαιών παραγόντων και νέων ξεκίνησε την προσπάθεια ανασύνταξης του Μέγα Αλέξανδρου έτσι ώστε να δηλώσει τελικά  συμμετοχή στο πρωτάθλημα. 

Οι πληροφορίες μας είναι έγκυρες και διασταυρωμένες.  Η νέα  προσπάθεια μόλις ξεκίνησε και οι νέοι ενδιαφερόμενοι άρχισαν ήδη να τρέχουν όλα τα ζητήματα (μητρώο, νέα διοίκηση,  προπονητικό Τιμ, συμφωνίες  με ποδοσφαιριστές ...)

Αναμένουμε από εβδομάδα  με πολύ ενδιαφέρον νεότερα.

Τελικά η Άρδασσα θα προλάβει να κατέβει στην Α' κατηγορία ; ή θα δηλώσει συμμετοχή στη Β' .... είδομεν!

Σχόλια

  1. Ιστορικό σωματείο κρίμα να λείψει από την Α κατηγορία... Μπράβο στους ανθρώπους που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς κάνουν την προσπάθεια για την ομάδα της Άρδασσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/08/2022 ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΜΗΠΩΣΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΔΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.