Ακαδημία Ελλησπόντου " Ηρακλής Δρεπάνου": "Ας σεβαστούμε όλοι τις επιθυμίες των αθλητών μας… Αυτοί είναι το μέλλον!"


Ένα θέμα που μας προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι το γεγονός ότι κάποιες ομάδες αδυνατούν να συνεργαστούν και να βρουν λύσεις με τους παίκτες τους όσον αφορά τα δελτία τους. 

Είναι κρίμα να μην σεβόμαστε τις αποφάσεις και τις επιθυμίες των παικτών! Τα παιδιά καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κάθε χρόνο για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα που βρίσκονται. Ας δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό! Είναι αντιεπαγγελματικό και ανήθικο να στερούμε – εμείς οι ομάδες – από τα παιδιά να κάνουν αυτό που αγαπούν. 

Εμείς, σαν ακαδημία Ελλησπόντου Ηρακλής Δρεπάνου, καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και είμαστε δίπλα στους παίκτες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στερήσουμε την επιθυμία της αποχώρησης ενός αθλητή από την ομάδα μας. Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις και στις λύσεις τέτοιων προβλημάτων. 

Ας σεβαστούμε όλοι τις επιθυμίες των αθλητών μας… Αυτοί είναι το μέλλον! Ας τους αφήσουμε λοιπόν να κάνουν με πάθος και ελευθερία, αυτό που αγαπούν.


Σχόλια

  1. Τα ίδια κάνατε και χειρότερα μην μιλάτε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστός άγνωστος χτύπησε παλι μετά από εξαιρετική πορεία σε ομάδες (οπου πήγε τις διέλυσε )ο γνωστός ψεύτης ξαναχτυπά αλλα η διοίκηση θα το καταλάβει οταν θα είναι αργά που τον αφήνει και τους επηρεαζει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσάς πάντως δεν νομίζω να σας διέλυσε..... και αν μιλάμε για τον ίδιο μάλλον σας ενοχλεί που δεν μίλησε ακόμα!!!!! Ανώνυμε........

      Διαγραφή
    2. Ο γνωστός άγνωστος φίλε μου όπως λες όπου πήγε προσπάθησε να χτίσει. Μήπως μπορείς να αναφέρεις τις ομάδες που πήγε σε τι κατάσταση τις βρήκε και σε τι της άφησε; Παικτικα τουλάχιστον δεν νομίζω να έχουν παράπονο οι ομάδες.

      Διαγραφή
  3. Κάνεις δεν επηρεάζει καμία διοίκηση. Μην λέμε ότι θέλουμε και καλά είναι να προσέχουμε τι λέμε. Είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας και πρέπει να το δούμε. Αναφορές για ψεύτες και οτιδήποτε άλλο θεωρώ πως είναι μακριά από το συγκεκριμένο θέμα. Πέρυσι τα ίδια έκανε και η συγκεκριμένη ομάδα αλλά από ότι φαίνεται διορθώνει το λάθος της. Αν την επηρεάζει κάποιος τότε μάλλον καταφέρνει να αλλάξει την πολιτική της σε αυτό το κομμάτι. Ας αφήσουμε σχόλια που αφορούν πρόσωπα όταν τα πρόσωπα δεν ενοχλούν!!!! Εύχομαι όλες οι ομάδες να βρούνε το δρόμο τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν γράφετε τα ονόματα σας εσείς οι έξυπνοι που μιλάτε κιόλας. Εσάς σας καίει γιατί εάν σας φύγουν τα παιδιά χαθηκατε μετά..... Αυτό σας καίει. Ασχοληθείτε με την ομάδα κ αφήστε όλα τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσεις δεν εισασταν που περυσι δεν δινατε τα δελτια στο Βατερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.