Βασίλης Μούκας πρώην φροντιστής γηπέδου ΔΑΚ Πτολεμαΐδας και Εορδαϊκού - Αχάριστη η διοίκηση του Εορδαϊκού - Να σας χαιρόμαστε !

Μεγάλη πίκρα και στεναχώρια  για τον Βασίλη Μούκα, φροντιστή του δημοτικού γηπέδου  Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Εορδαϊκός.  

Ο Βασίλης Μούκας επί 10 χρόνια στο Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας αλλά και δίπλα στον Εορδαϊκό σαν φροντιστής  αποτελούσε το σήμα κατατεθέν.

Με μια δήλωση του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει την πικρία του για τη συμπεριφορά   όπως γράφει της διοίκησης του Εορδαϊκού  προς το πρόσωπο του 

Τι γράφει ο Βασίλης Μούκας. 

Σαν   φροντιστής   του  γηπέδου  αποχωρώ μόνο  και  μόνο   για   την   αχαριστία   της  διοίκησης   του   Εορδαϊκού ,μετά   από  δέκα   χρόνια .  

Να  σας   χαιρόμαστε

Σχόλια

  1. Καληνύχτα εορ!!! Τελικά μόνο ένας μπορεί να αναλάβει την ομάδα από μικρά μωρά στα γήπεδα η Πτολεμαΐδα έγραψε η ιστορία και τώρα την πουλάτε ορισμένη έτσι!!! Κάθε χρόνο είχα διάρκειας φέτος νομίζω ούτε θα πατήσω στο γήπεδο με τον υιό μου κρίμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι θα εκανε αυτος ο τυπος για να τον διωχνουν.Ας κατσει στον δημο,αα αναλαβει καποιο παιδι που ειναι ανερδο να παιρνει ενα χαρτζιλικι.

      Διαγραφή
    2. στο καιλάρι όλα τα κάνουν συνταξιούχοι δεητζήδες,οι άνεργοι στη γερμανία...

      Διαγραφή
    3. υπάρχει και το καφενείο για να περνάτε την ώρα σας ..."γάγγραινες" δεητζοσυνταξιούχοι!!!

      Διαγραφή
  2. Ο Εορδαϊκός είναι πάνω από πρόσωπα οποίος δεν θέλει δεν έρχεται γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρχικα δεν εχει να κανει με τον εορδαικο αυτο αλλα με την διοίκησητης ομαδας οι οποιοι εδω και χρονια το μονο που ξερουν απο ποδοσφαιρο είναι οτι παίζετεμε 22 παιχτες + τους διαιτητες..άνθρωποι που αφιέρωσαν την ζωή τους δεν τους διώχνεις...εσύ μάλλον πρέπει να ξεκίνησες να βλέπεις εορδαικο εχθες

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.