Βασίλης Μούκας: Μερικές φορές η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος


Συνεχίζει ο Βασίλης Μούκας να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

Μετά από συνάντηση που είχε ο ίδιος με ανθρώπους του δήμου δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και η παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί έχει πλέον διαλυθεί μαζί με τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τι ανέφερε ο Βασίλης Μούκας στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης :

Αμέσως  μετά  την  ανάρτηση  μου,  είχα  την  ευκαιρία  να  μιλήσω  με  ανθρώπους   του   δήμου  της  κεδε  δόθηκαν  οι  απαραίτητες  εξηγήσεις  οι  οποίες με  ικανοποίησαν  και  με  κάλυψαν, έτσι  θα   συνεχίσω  να   προσφέρω  αφιλοκερδώς τις   υπηρεσίες  μου  για  το  καλό  του  αθλητισμού  στη   συντήρηση  του  χόρτου. Μερικές   φορές  η  βιασύνη  είναι κακός  σύμβουλος   ευχαριστώ   για   τα   καλά  σας  λόγια  συμπαράστασης.  

Να είστε καλά

Σχόλια

  1. Συγνώμη προς τη
    Διοίκηση του Εορδαϊκού θα ζητήσει αυτός ο άνθρωπος;

    Το πρόβλημα σε αυτή τη πόλη είναι ότι ο καθένας χρησιμοποιούσε προς προσωπικό όφελος το όνομα του Εορδαϊκού.

    Αυτό έχει αλλάξει, οποίος δεν είναι μαζί με τον Εορδαϊκό είναι απέναντι. Respect!

    Αν υπήρχε πρόβλημα με την ΚΕΔΕ θα έπρεπε να αναφερθεί στην αρχική ανακοίνωση στην ΚΕΔΕ και όχι στον Εορδαϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ασχολείται κανένας απολύτως "ειδικός" με αυτό καθαυτό το άθλημα και το πως θα βοηθήσει νέα παιδιά να γίνουν επαγγελματίες αθλητές. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όλα τα αθλήματα, ομαδικά και ατομικά. Ασχολούνται όλοι με κους-κους, κουτσομπολιά και αρ...δια. Ξεφτίλα κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, έτσι και στον αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κύριε Κατσίκα αν ανατρέξετε στο αρχείο σας θα διαπιστώσετε πως πριν 5,6 χρόνια και η διοίκηση Λιάμη με πρόεδρο Σαρνασίδη τον είχε διώξει ,γιατί όπως είχαν πει "το 'επαιζε πρόεδρος",μάλλον θέλει να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλης Μούκας Εσύ που γράφεις ανώνυμα εάν έχεις δίκαιο γιατί δεν το γράφεις επώνυμα; Τι φοβάσαι; Εάν τόσο πολύ θέλεις να μου τα πεις έλα δημόσια μαζί μου στις Ματιές στα σπορ και τον Γιώργο Κατσίκα.Έχεις τα κότσια ; Δε νομίζω οι μαγκιές σου μόνο ανώνυμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς γι αυτό μείνατε τρεις κι ο κούκος στο γήπεδο...κατάντια!

      Διαγραφή
  5. Για ποιον απ' όλους τους. Εορδαικους μιλάτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.