Γιάννης Μήτσιαλος: " Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάλληλη απάντηση..."

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην προπονητής του Εθνικού Κοζάνης, Γιάννης Μήτσιαλος, σχολίασε την κλήση που έγινε στην ομάδα για να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μετά την ανακοίνωση της ομάδας του Εθνικού ότι θα ανέβει στην Γ Εθνική, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου  και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους , αλλά κυρίως στον Mastoras Dimitris γιατί ένα μεγάλο μας όνειρο του περσινού καλοκαιριού έγινε πραγματικότητα.

Επειδή τα γραπτά μένουν, στις 31/10 απαντωντας σε μια ανάρτηση μου μετά από ένα νικηφόρο αγώνα , υποσχέθηκε δημόσια, πάνω στον ενθουσιασμό του, ότι σύντομα θα κοουτσάρω την ομάδα σε ανώτερη κατηγορία.

Τις κατηγορίες και τις ειρωνείες που δεχθήκαμε ,τις κρατήσαμε στο μυαλό μας για να απαντήσουμε όταν πρέπει. Όσοι λοιπόν γελάσατε τότε και βρήκατε την ευκαιρία να λοιδορήσετε όσους παλεύαμε γι’αυτό, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάλληλη απάντηση.

Βέβαια η ζωή τα έφερε έτσι ,που δεν θα είμαστε μαζί , αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και είναι ευχής έργον όλες οι υγιείς δυνάμεις της πόλης να στηρίξουν την προσπάθεια του Εθνικού ,που θα είναι και η μόνη ομάδα μπάσκετ της πόλης σε Εθνική κατηγορία .”

Σχόλια

  1. Γιατί φύγατε τότε από τον Εθνικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπασκετικός δεν είμαι, και ρωτάω, είναι σπουδαίο κατόρθωμα ότι θα παίζει μια ομάδα γ εθνική? Μάλλον είμαστε πολύ πίσω στο μπάσκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.