Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Περδίκκας


Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Περδίκκα ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή με τον 28χρονο Θεόφιλο Μωυσιάδη που πέρυσι αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.  


η ανακοίνωση του Περδίκκα 

Δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδας μας, ο Μωυσιάδης Θεόφιλος. Ο 28χρονός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε για να βοηθήσει με την εμπειρία του στα μετόπισθεν της ομάδας ενόψει της δύσκολης χρονιά. 

Ένας ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις, αφού έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας  , Μακεδονικό Φούφα, Α.Γ.Σ. Καστοριάς, Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, Μελιτέα Μελίτη, Εορδαϊκό, Θερμαϊκό  Θέρμης, με τελευταίο του σταθμό τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Θεόφιλε!



Σχόλια

  1. Που το πάει ο Περδίκας;
    βλέπω κανει πολυ καλές και σωστές κινήσεις χτίζοντας απο πίσω πρώτα!
    Μπράβο σας κύριοι!
    Όσο για το Θεόφιλο εχω να πω οτι πήρατε εναν παίχτη φοβερό που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ με την παρουσία του, και σίγουρα με τον Δημήτρη που επίσης αποκτήσατε θα χτίσετε μία πολύ δυνατή άμυνα, που είναι και το σημαντικότερο νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.