Παρελθόν από την ΕΠΣ Γρεβενών ο Δημοσθένης Κουπτσίδης;

Η πρόσφατη καταστατική ΓΣ  στην ΕΠΣ Γρεβενών  πέρα από το γεγονός πως ανέδειξε  νέο πρόεδρο τον πρώην αντιπρόεδρο κ. Μήτσιο, παράλληλα οριστικοποίησε την έξοδο και από το ποδόσφαιρο του Δημοσθένη Κουπτσίδη!

Ο νέος πρόεδρος πλέον της ΕΠΣ  Γρεβενών κ. Νικόλαος Μήτσιος  έχει υποχρέωση να γυρίσει σελίδα και να βάλει σε τάξη τα του οίκου του, κερδίζοντας πρωτίστως την εμπιστοσύνη των συνεργατών του και βάζοντας βάσεις για μια διαφορετική επικοινωνιακή πολιτική απέναντι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία , αλλά και τα Σωματεία.

πληροφορίες: pamebala.gr

Σχόλια

  1. Παροτι με αναρτησεις του στο fb βεβαιωνε οτι εχει παρει απαλλακτικο ,παροτι προσπαθουσε να κρυψει την πραγματικοτητα η χθεσινη καταστατικη ΓΣ της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ αποκαλυψε την αληθεια....Προεδρος στη ΓΣ των 5 σωματειων εμφανιστηκε ο 45χρονος εκπαιδευτικος Μητσιος Νικος ο οποιος αντικατεστησε τον εκπτωτο Κουπτσιδη πριν λιγες ημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγιναν εκλογές για να αναδειχθεί Πρόεδρος ;
    Και τι τάξη μπορεί να βάλει ο νέος (;) Πρόεδρος όταν από τις 7 ομάδες + την γυναικεία ομάδα της Σειρήνας που είναι ενεργές στη Ε.Π.Σ.Γ τις 4 από αυτές τις τρέχει ο ίδιος άνθρωπος (Τ.Α) ;
    Η Ένωση συνεχίζει να κρατιέται με νύχια και με δόντια για να τρώνε ψωμί 5-10 άτομα :
    (α. Οι αξιολογημενοι διαιτητές Α',Β',Γ' Εθνικής.
    β. Οι αξιολογημενοι (;) παρατηρητές διαιτησίας κ αγώνων.
    η. Ο νυν και πρώην από τις ψήφους στην Ε.Π.Ο.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια ενωση ;; αφου δεν εχει ομαδες! με 4 ομαδες θα γινει πρωταθλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.