Δυσοίωνο το μέλλον του Αλιάκμονα Αιανής - Μιχάλης Ντίνας: Μόνος μου δε μπορώ να τραβήξω άλλο το κουπί...!

Μετά τα τελευταία γεγονότα που εξελίσσονται στην ομάδα του Αλιάκμονα Αιανής όσον αφορά τις εκλογές για νέα διοίκηση  και την αδιαφορία που υπάρχει από τον φίλαθλο  κόσμο  να αναλάβει τα ηνία της ομάδας,  επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον ισχυρό άντρα  του Αλιάκμονα κ. Μιχάλη  Ντίνα ο οποίος φανερά προβληματισμένος μας είπε:

 Έγιναν πολλά τις τελευταίες ημέρες. Οι ειδήμονες των καφενείων που μόνο να σχολιάζουν  ήξεραν και να κρίνουν αρνητικά όσα γινόταν την  τελευταία σεζόν  στην ομάδα, τώρα  που τους χρειάζεται  ο Αλιάκμονας  εξαφανίστηκαν όλοι!

Κανείς  δεν ενδιαφέρεται.  Μόνος μου δε μπορώ να τραβήξω πάλι το κουπί. Δε θέλω κι ούτε ποτέ ζήτησα να ακούσω ευχαριστώ από κάποιους, αλλά  με πειράζει η λάσπη και η κακή κριτική  που μας έριχναν.  Ελάτε κύριοι κοντά στην ομάδα.

 Γιατί εξαφανιστήκατε; δήλωσε με αρκετή πικρία ο κ. Ντίνας.

Τις επόμενες ημέρες  όταν θα χαλαρώσω από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα έρθω Κοζάνη και θα σου  πω περισσότερα για να μάθει όλη την αλήθεια ο κόσμος  τόνισε τελειώνοντας τη τηλεφωνική συζήτηση μας.


Αβέβαιο το μέλλον του ιστορικού "ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ"


Σχόλια

  1. να ζητησεις την στηριξη των αλλων ισχυρων ανδρων!!! αυτων της ΕΠΣ κατι θα δωσουν και φετος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.