Τρίτος νικηφόρος επαγγελματικός αγώνας για τον Πολυνείκη Καλαμάρα


 Τρίτος νικηφόρος επαγγελματικός αγώνας για τον Πολυνείκη Καλαμάρα. Αυτή τη φορά  ο Σέρβος JOVAN SNILIC.

Ο ταχύτατα ανερχόμενος Έλληνας επαγγελματίας, χρειάστηκε να ξεπεράσει δύο δύσκολες στιγμές, η μία προς το τέλος του πρώτου γύρου και η επόμενη αρχές του δεύτερου όταν στις ανταλλαγές δέχτηκε μέτρημα. Απέναντι στην δυνατή και καλά τοποθετημένη στην αντεπίθεση γροθιά του Smilic, ο Καλαμάρας αιφνιδιάστηκε, όμως εδώ ακριβώς έδειξε ένα χαρακτηριστικό που μας κάνει πραγματικά να υπερηφανευόμαστε που είναι μαχητής μας!

Ο Πολυνείκης όχι μόνο βρήκε την αυτοκυριαρχία του στον δεύτερο γύρο, αλλά και τον πήρε πεντακάθαρα κυριαρχικά δείχνοντας τέτοια αποθέματα δύναμης ψυχής από αυτά που σε ανατριχιάζουν και που κάνουν τον κόσμο να έρχεται στα γήπεδα και τα στάδια!

Ο αθλητής του Γρηγόρη Μάλλιου στον 3ο και 4ο γύρο κυριάρχησε, με τον διαιτητή να δίνει ισάριθμες παρατηρήσεις στον Σέρβο που για να αντέξει στον ρυθμό του Έλληνα πυγμάχου προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον κρατά και να τον καθυστερεί.

Ο Πολυνείκης επικρατώντας με αυτόν τον τρόπο του Σέρβου εχτές, παρουσίασε ένα αθλητικό και πυγμαχικό χαρακτήρα που δίνει εχέγγυα ενός αθλητή που στο μέλλον δεν θα θες να χάσεις αγώνα του!

Ρίσκαρε κυνηγώντας το θέαμα και το τελείωμα, αλλά δεν μάσησε να πάει για αυτό που ήθελε να δώσει στο κοινό. Αν είχε λίγο παραπάνω χρόνο θα μπορούσε να κατεβάσει τον Σέρβο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. (ufight.gr)

Πολυνείκης Καλαμάρας: Τρίτος επαγγελματικός αγώνας και γράφουμε το 3-0-0 ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο Greg Mallios   και  τον Μέγα χορηγό μου  George Gazis Kernel Security Services   που είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα καθώς επίσης και τον Michalis Sioulis  για τον άψογο επαγγελματισμό του. 

Σύντομα θα σας έχουμε πλάνα αυτής της συγκλονιστικής μάχης.

Να θυμίσουμε στον πρώτο του αγώνα  αντιμετώπισε τον Βούλγαρο Radoslav Mitev καταφέρνοντας να επικρατήσει με ομόφωνη απόφαση. Και στον δεύτερο με καταπληκτική και πολύ δυναμική εμφάνιση κέρδισε με Τεχνικό Νοκ Αουτ στις αρχές του δεύτερου γύρου τον Ίβο Κράτσεφ επίσης από την  Βουλγαρία. 


Σχόλια