Συνάντηση του κ. Σάββα Πεχλιβανίδη Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΣ και γραμματέα της ΕΠΣ Κοζάνης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ Μπαλτάκο Τάκη

 

Την Δευτέρα 25/7 στα γραφεία της ΕΠΟ συναντήθηκε ο κ. Σάββας Πεχλιβανίδης πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου υπαλλήλων ΕΠΣ και γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο Τάκη.

Σε ένα όμορφο κλίμα  ο κ. Πεχλιβανίδης Σάββας ως από τους  πιο έμπειρους καθώς είναι αυτός που γνωρίζει πολύ καλά που πονάει ο κλάδος των γραμματέων ΕΠΣ ανέπτυξε στον κ. Μπαλτάκο τα προβλήματα που μαστίζουν όλους τους εργαζόμενους των  ΕΠΣ.

 Τόνισε επίσης στον κ. Μπαλτάκο πως ως γραμματείς των Ε.Π.Σ και  ως ο συνδετικός κρίκος ομάδων παραγόντων  προπονητών με την διοίκηση  της ΕΠΣ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και την πρόοδό του  ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Ο κ. Μπαλτάκος άκουσε με προσοχή όλα όσα του ανέφερε ο κ. Πεχλιβανίδης και όπως μάθαμε θα υπάρχει συνεχής επαφή  και συνεργασία των δύο πλευρών για ένα καλύτερο αύριο στο  ερασιτεχνικό  και στο τοπικό  ποδόσφαιρο.


Σχόλια