Φιλικό: Εορδαϊκός - ΑΟ Κρόκου 1-0 | βίντεο

Μια ακόμα φιλική νίκη πέτυχε ο Εορδαϊκός καθώς επιβλήθηκε με σκορ 1-0 του ΑΟ Κρόκου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα.

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και με ένα γκολ του Κωττίδη στο 61' ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Εορδαϊκός εμφάνισε κάποια θετικά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού του και τα  μετουσίωσε σε ευκαιρίες, όπως η προβολή του Ντερβίσι στο 30' που σε κενή εστία κατέληξε άουτ αλλά και η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ματούλα στο 72' με το δυνατό σουτ του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πάζη.

Οι <<λιγνιτωρύχοι>> δείχνουν κάποια σημάδια κόπωσης ωστόσο έχουν ακόμα πολλά πράγματα να δουλέψουν και να διορθώσουν,  με τον προπονητή της ομάδας Χάρη Βοριαζίδη να είναι αποφασισμένος να δουλέψει κι άλλο με το έμψυχο δυναμικό με σκοπό την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας.

Η ευκαιρία αυτή θα  υπάρξει καθώς το ερχόμενο Σάββατο (27/08,18:00) ο Εορδαϊκός θα φιλοξενήσει την ομάδα του Πιερικού Κατερίνης στο δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον αγώνα ⬇️


Φ.Σ. Εορδαϊκός Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Σχόλια