Πήρε ευλογία ο Μακεδονικός Κοζάνης - Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν για την αντρική ομάδα και την ακαδημία του Μακεδονικού τελέστηκε την Δευτέρα (29/8), στο στρατιωτικό γήπεδο


Τελέσθηκε την Δευτέρα (29/8) το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός των κυανόλευκων στο στρατιωτικό γήπεδο, για την υγεία και καλή τύχη της οικογένειας του Μακεδονικού καθώς και για την καλή επιτυχία των τμημάτων του ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και της αγωνιστικής ομάδας  του Μακεδονικού.



Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού ήταν παρούσα με όλα τα τμήματα της , τους προπονητές αλλά και γονείς  και φίλους  που , παρακολούθησαν  τον αγιασμό.

Ο πατέρας Βαγγέλης ευλόγησε τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού διοίκηση και τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας και ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Μακεδονικού  υγεία,  και εύκολες νίκες.

Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί όλους  τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους  για πρώτη φορά στην οικογένειά του Μακεδονικού και του εμπιστεύονται τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα των παιδιών τους καθώς κι όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια τον εμπιστεύονται συνεχίζοντας να είναι ακούραστα κοντά του!!!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά … με επιτυχίες μα πάνω απ’ όλα  με το πολυτιμότερο αγαθό όλων την υγεία











Σχόλια