ΦΣ Εορδαϊκός: Γεύμα στην ομάδα του Πιερικού


Αμέσως μετά την λήξη του σημερινού φιλικού αγώνα η ομάδα μας παρέθεσε γεύμα στην ομάδα της Πιερίας στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας. 

Αυτή η κίνηση ήταν μια πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Αθανάσιου Κρυτσάνη ο οποίος ήθελε να ανταποδώσει στην αποδοχή της πρόσκλησης για το σημερινό φιλικό.

Μάλιστα έγιναν συζητήσεις σε εξαιρετικά καλό κλίμα σχετικά με το ποδόσφαιρο και τις ανώτερες κατηγόριες καθώς ο Εορδαϊκός έχει ως αυτοσκοπό την άνοδο σε υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης προτάθηκε το ενδεχόμενο να γίνει στο άμεσο μέλλον κάποιο τουρνουά που θα συμμετάσχουν αρκετές ομάδες και θα αναδειχθούν μ' αυτό τον τρόπο τα ταλέντα της περιοχής μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από σήμερα η ομάδα μας απέκτησε έναν ακόμα "φίλο" και το μέλλον προμηνύει ανάλογες κινήσεις. Άλλωστε ο Εορδαϊκός εξελίσεται και αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα και στόχος είναι να αποτελέσει στο μέλλον τον εκπρόσωπο του νομού στις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την διοίκηση και την ομάδα του Πιερικού για την αποδοχή της πρόσκλησης και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Γραφείο τύπου

"ΦΣ Εορδαϊκός"




Φ.Σ. Εορδαϊκός Ακαδημία Ποδοσφαίρου


Σχόλια