Σύσσωμη η οικογένεια της Ακαδημίας Πάοκ Κοίλων συγχαίρει την αθλήτρια Μαγγιρίδου Δήμητρα για τη μεταγραφή της στην ομάδα ΓΠΟ Καστοριάς


Σύσσωμη η οικογένεια της Ακαδημίας Πάοκ Κοίλων συγχαίρει την αθλήτρια Μαγγιρίδου Δήμητρα για τη μεταγραφή της στην ομάδα ΓΠΟ Καστοριάς,η οποία αγωνίζεται στην Α' εθνική κατηγορία γυναικών!!!

Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι με εξαιρετικό χαρακτήρα και μεγάλο ταλέντο,το οποίο έδειξε καθ όλη την παρουσία της στη γυναικεία μας ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια!

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της αλλά και στην παρουσία και ύπαρξη της ομάδας έπαιξε ο Χρήστος Μαγγιρίδης,ο οποίος ξεκίνησε το εγχείρημα αυτό και κράτησε τη γυναικεία ομάδα  σε πολύ καλό επίπεδο!


Εμείς θα της ευχηθούμε να έχει την υγεία της,να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να φτάσει ποδοσφαιρικά στο υψηλότερο επίπεδο!!!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του Πάοκ Κοίλων συνεχίζει δυναμικά και τη νέα χρονιά, θέτοντας υψηλούς στόχους, μα πάνω απ' όλα δίνοντας ευκαιρίες και κίνητρο στις αθλήτριες της περιοχής μας ν αναδείξουν το ταλέντο τους και να έχουν την ανάλογη εξέλιξη παίζοντας σε μεγαλύτερες κατηγορίες!

Σχόλια