Η Κοζάνη δε κάθεται με σταυρωμένα χέρια - Προσπαθεί μέσω των εμποδίων να προετοιμαστεί για τις εξελίξεις που έρχονται!

Και η αγωνία καλά κρατεί για την Κοζάνη 

Τη νύφη όμως  ποιος θα την πληρώσει ; 

Η καθυστέρηση που υπάρχει από τα αρμόδια όργανα  στο να αποφασίσουν και επίσημα από ελληνικό  δικαστήριο  πως η Κοζάνη πρέπει και δικαιούται να παίξει στη SL 2  έχει κουράσει όλους όσους παρακολουθούν το σήριαλ - θρίλερ της απόφασης.

Πολύ περισσότερο δε τους ιθύνοντες της Κοζάνης που μέσω αυτού του παραλογισμού και της καραμπόλας από την  ΕΠΟ, στην εκτελεστική επιτροπή από κει στο διαιτητικό και άντε πάλι από την αρχή, δε κάθονται με σταυρωμένα χέρια και  προσπαθούν να οργανώσουν την νέα ομάδα  όσο το δυνατόν μπορούν  κι όσο τους επιτρέπουν οι έως τώρα εξελίξεις.

Όπως μαθαίνουμε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει δειλά - δειλά η προετοιμασία της ομάδας. Εν τω μεταξύ οι επαφές  και οι συζητήσεις για νέο προπονητή αλλά και με  ποδοσφαιριστές συνεχίζονται (υπάρχον υλικό, νέες μεταγραφές).

Σχόλια

  1. Μακαρι να ξεκινήσει η Κοζάνη, εκεί που το αξίζει και το δικαιούται!!! Στη SL 2.
    Προπονητή όμως έχει η Ομάδα και γυμναστή, ίσως από τους καλύτερους που ήρθαν στην ομάδα όλα τα χρόνια που υπάρχει Κοζάνη.
    Θα είναι λάθος να αλλάξει η τεχνική ηγεσία, από 2 βαθμούς που είχε η ομάδα και προτελευταία, το δίδυμο Παπαβασιλείου -Κασκαμπανιώτη έβγαλε την Κοζάνη άξια Πρωταθλήτρια.
    Πρέπι να μείνουν στην ομάδα και να συνεχίσουν το έργο τους.
    (ένας παλιός φίλαθλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.