Μπούλης Μανώλης - Τεχνικός διευθυντής Ηρακλή Δρεπάνου: " Μία με δύο μεταγραφές ακόμη χρειάζεται η ομάδα για να κλείσει το ρόστερ και... φύγαμε δυνατά για τη νέα σεζόν"

 


Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ηρακλή Δρεπάνου, προέβει στην ακόλουθη δήλωση εν όψη της νέας σεζόν!

🎙️"Είμαστε μια νέα ομάδα από κάθε άποψη. Πολλά νέα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέχρι τώρα και προσπαθούν μέρα με τη μέρα να δένονται όλο και περισσότερο μεταξύ τους. Μία με δύο μεταγραφές ακόμη χρειάζεται η ομάδα για να κλείσει το ρόστερ και... φύγαμε δυνατά για τη νέα σεζόν"

Σχόλια

  1. Τεχνικός διευθυντής λες και είναι η Ρεάλ ας είχε υλικό ο περσινός προπονητής και δεν θα χρειαζόταν ολες η αλλαγές και οι ΑΠΟΥΣΙΕΣ από την ομάδα του Δρεπανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπουλι τρένο θα βγεις να ξερεις. Ο καλυτερος εισαι

      Διαγραφή
  2. Κάτσε ρε φίλε θα μας τρελάνεις; αφού δεν είχε υλικό ο προηγούμενος προπονητής πως δεν έπρεπε να γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές; και αφού δεν είχε υλικό όπως λες γιατί απουσίες αναφέρεσαι; Και το υλικό ποίος έπρεπε να το βρει; Καφενείο ήταν η ομάδα του Δρέπανου και διοικητικά παραμένει καφενειο.....αγωνιστικά δείχνει ότι προσπαθούν τα παιδιά!!! Μακάρι να γίνει και κάτι ανάλογο στην διοίκηση γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.