Μπάσκετ: Πρώτη προπόνηση για τον Εθνικός Κοζάνης | φωτο - βίντεο

Με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και τους παραμένοντες, ο Εθνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση στο ΔΑΚ Κοζάνης, ανοίγοντας την αυλαία για μία σεζόν γεμάτη προκλήσεις.

Το ανανεωμένο ρόστερ της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Στέργιου Καλομενίδη που έχει δίπλα του τον Χάρη Ζανδέ, πάτησε στο παρκέ και μετά την πρώτη κουβέντα που έγινε ενώπιον των μελών της διοίκησης, οι αθλητές μας ξεκίνησαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Ο επικεφαλής του τμήματος Δημήτρης Μάστορας δήλωσε:

Ξεκινάμε σήμερα μία δύσκολη χρονιά στην οποία πραγματικά πιστεύω πως θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στη Γ’ Εθνική.

Το σύνολο των παικτών μας δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς θα κάνουμε 1-2 προσθήκες ακόμα με σκοπό να είμαστε πλήρεις στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Εγώ προσωπικά, αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης, έχουμε εμπιστοσύνη στον Στέργιο και το Χάρη και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

Θα καλέσω το σύνολο του αθλητικού κόσμου της περιοχής και των επιχειρηματιών που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα, να βρεθούν δίπλα μας καθώς το Κοζανίτικο μπάσκετ πρέπει να εξελιχθεί και να έχει πάντα ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες.

Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους μας, χωρίς τραυματισμούς και αυτό το ταξίδι που αρχίζει με τόσο ενθουσιασμό, να μας βρει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όταν θα κόβουμε το νήμα του πρωταθλήματος.








Σχόλια