ΕΠΣ Κοζάνης: Κάτι κινείται σε Λευκοπηγή και Αγία Παρασκευή

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  της σελίδας ,τις τελευταίες ώρες κάτι άρχισε  να κινείται στον ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής  και στον Μέγα Αλέξανδρο Λευκοπηγής.

Και στις δυο ομάδες υπάρχει ενδιαφέρον  από ομάδα ατόμων για την μεν Λευκοπηγή να ανασυνταχθεί και να ξανακατέβει στο πρωτάθλημα της Β'  κατηγορίας μετά από απουσία ετών  για τον δε ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής  ενώ το ενδιαφέρον αρχικά είχε ατονίσει όσον αφορά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, τις τελευταίες ώρες  υπάρχει σφυγμός για να δηλώσει συμμετοχή στη  Β' κατηγορία  ΕΠΣ Κοζάνης.

Σχόλια

  1. Χαλάτε τα σχέδια του πρώην ... πώς θα κάνει ομάδα εκεί που πήγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώην παίκτης Αγίας Παρασκευής3 Αυγούστου 2022 στις 2:36 μ.μ.

      Δεν νομίζω να ακολούθησε κάνεις με το ζόρι τον πρώην!!! Τα ζήσαμε και βλέπαμε τι γινόταν. Ο πρώην ήταν εντάξει απέναντι μας την ώρα που δεν είχαμε ούτε τα βασικά!!!! Άδικο να μιλάτε για κάποιον που εμείς τον ζήσαμε και είδαμε τι έκανε!!!

      Διαγραφή
    2. Ντροπή να μιλάτε για τον πρώην. Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεστε!!! Εμείς που ξέρουμε πως κράτησε την ομάδα και τα αποδυτήρια έχουμε διαφορετική άποψη.Μην πούμε για τις συνθήκες που δούλευε. Όποιος τον γνωρίζει ξέρει. Μόνο ο προπονητής και ο πρόεδρος ήταν δίπλα μας. Όλοι οι άλλοι μιλήστε για πρώην λες και εσείς είστε νυν........

      Διαγραφή
    3. Ελα ρε μπουληηη ηγετη

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμα μπορεί καθένας να λέει ότι θέλει ... Χωρίς καμία συνέπεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.