Κύπελλο Ελλάδος- Β' φάση: ΑΕΠ Κοζάνης - ΠΟ Ελασσόνας 1-2 | φωτο

Άδικη  εντός έδρας ήττα και αποκλεισμός για τη συνέχεια του κυπέλλου για την ομάδα της ΑΕΠ από την Ελασσόνα με σκορ 1-2. 


Οι Πόντιοι αν και προηγήθηκαν στο Α  μέρος με γκολ του Κουλούσια  στο 15'  δέχθηκαν νωρίς την ισοφάριση από τον Κοντοθανάση  στο 26' .

Στο 43' μεγάλη ευκαιρία να γίνει το 2-1  για την ΑΕΠ αλλά το δυνατό σουτ του Σάλα περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι .


Η μπάλα τιμώρησε στη συνέχεια τους γηπεδούχους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του Α ημιχρόνου με φάουλ του Κοντοθανάση 1-2 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τουςαλλα ήταν άτυχοι ,αφού  πίεσαν για την ισοφάριση , έχασαν ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Τσελέπη  χωρίς όμως να καταφέρουν να ισοφαρίσουν. 


Από το 73' η Ελασσόνα έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ματούλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Κουλούσια στο 4' Σάλα στο 43' ,  Μιχαηλίδη στο 52', Βασίλτση στο 60' και στο 68' Τσελέπη στο 78' και Ντόβα στο 82'. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Μούλτσια στο 11'  Κακάμη  στο 21' και μεγάλη ευκαιρία με  Καραγκούνη στο  86'. 



ΑΕΠ Κοζάνης (Sena):  Καλιαμπάκας, Λιάκος, Κιρκιλιανίδης, Παπαναστασίου,Δάλλης, Μωυσίδης, Τζελέπης (80' Ντόβας), Μιχαηλίδης, Κουλούσιας, Σάλλα, Βασίλτσης.


ΠΟ Ελασσόνας:  Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Σούγλης, Λαγός Κοντοθανάσης(86' Μπούσιας), Γκαμπετας(64' Καραγκούνης), Ιγγλέζος(64' Καραμούλας), Μούλτσιας(64' Βλαχάκης ,Ματούλας, Τόλιος(56' Κουκούλης)

Διαιτητής: Τζάμος
Βοηθοί: Σιδερίδης, Γκίτσος  (Καστοριάς)



Σχόλια

  1. Ανεβάστε σας παρακαλώ το βίντεο του αγώνα να τον δούμε, αν αυτό είναι εφικτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.