24 Σεπτεμβρίου το LEGENDS 2004 στην Κοζάνη - Μια μεγάλη εκδήλωση για την ΕΠΣ Κοζάνης



Το 𝐋𝐄𝐆𝐄𝐍𝐃𝐒 𝟐𝟎𝟎𝟒 𝐘𝐎𝐔𝐓𝐇 𝐂𝐔𝐏 επιστρέφει με νέους προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.
Για ακόμα μία χρονιά, οι 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐊 𝐋𝐄𝐆𝐄𝐍𝐃𝐒 𝟐𝟎𝟎𝟒 ξεκινούν το καθιερωμένο ταξίδι που τους φέρνει κοντά σε περισσότερα από 1200 αγόρια και κορίτσια, για να μοιραστούν αξίες και ιδανικά, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Το ταξίδι αυτό περιλαμβάνει και ως ένα σταθμό και την πόλη της Κοζάνης με τα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της ΕΠΣ Κοζάνης  και του προέδρου της κ Γιάννη Αποστόλου. προσπάθειες της ΕΠΣ Κοζάνης 

GREEK LEGENDS 2004 :
Ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, μία πολύτιμη εμπειρία - οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού, που σμιλεύει τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2019 σε συνεργασία με το @snforg , εμπλουτίζοντας κάθε χρόνο το πρόγραμμά της με νέους προορισμούς και φέτος, ξεκινώντας από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, θα επισκεφθεί κατά σειρά: Τρίκαλα, Κοζάνη, Άμφισσα, Καλαμάτα, Ρόδο & Κύπρο.

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ "Champions For Life" με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η συμμετοχή των ακαδημιών και σωματείων είναι εντελώς δωρεάν και η επιλογή γίνεται από τους ίδιους τους Legends 2004, με Γενικό Συντονιστή της διοργάνωσης τον Βασίλη Λάκη, βάσει αυστηρών ποιοτικών και τεχνικών κριτηρίων.

Διοργάνωση: Champions For Life AMKE
Υποστηρικτές:
@aegeanairlines
@instaopap
@cosmote_greece 
Προμηθευτης: 
@theoninaturalmineralwater 

Επιμέλεια / συντονισμός: 𝗙𝗔𝗜𝗥𝗣𝗟𝗔𝗬
#gr_legends_2004 #ChampionsForLife #stavrosniarchosfoundation #youthcup #grassroots #football #trikala #kozani #amfissa #kalamata #rhodes #cyprus #aegeanairlines #opap #cosmote #theoniwaters

Σχόλια