Ηλίας Κάτανας: Τραγική και προκλητική η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ - Δυστυχώς κάποιοι μας κορόιδεψαν

 Η τραγική και προκλητική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ αποτελεί πρόκληση. Αποτελεί πρόκληση για ολόκληρο τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης.

Μια απόφαση βγαλμένη από τη φαντασία κάποιων ανθρώπων που ξεκίνησαν να μοιράζουν βαθμούς για το ίδιο παιχνίδι και στο νικητή και στον ηττημένο.

Επισήμανα από πολύ νωρίς πως κάποιοι οφείλουν να προστατέψουν τα συμφέροντα της Κοζάνης όπως και την ίδια τη δικαιοσύνη, αναλαμβάνοντας έγκαιρα πρωτοβουλίες.

Πρωτοβουλίες που φυσικά δεν είχαν να κάνουν με τη φωτογράφιση στα γραφεία της ΕΠΟ, δίνοντας τάχα ελπίδες σε όλους αυτούς που ανυπομονούσαν για την τύχη της ομάδας.

Έστω και τώρα όμως ας κάνουν ένα βήμα που θα δικαιολογεί το «κατόπιν ενεργειών μου» το οποίο και επιδίωξαν να υπηρετήσουν, πίνοντας καφέ στα γραφεία της ομοσπονδίας και βγαίνοντας φωτογραφίες.

Δυστυχώς κάποιοι κορόιδεψαν μια ολόκληρη ομάδα, κορόιδεψαν μια διοίκηση που όλο αυτόν τον καιρό πολεμούσε μόνη της με τα θηρία.

Κοροϊδέψανε έναν τεράστιο κόσμο που διψούσε να δει την Κοζάνη εκεί που της αξίζει.

Σε ένα πράγμα όμως δε μπορούν να μας κοροϊδέψουν.

Για την αγνή και την ανιδιοτελή μας αγάπη για αυτήν την ομάδα.

Να μην ξεχνάνε ένα όμως. Καλύτερος κριτής για όλους είναι ο κόσμος.

Συγχαρητήρια

στη Διοίκηση για το μεγάλο της αγώνα σε κάθε επίπεδο και στον κόσμο που νιώθει το αίσθημα της αδικίας να τον πνίγει…


Ηλίας Π. Κάτανας

Περιφερειακός Σύμβουλος

π. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.