Τις γυναίκες του Άρη θα γυμνάζει η κοζανίτισσα Ιωάννα Μαντώ


 Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την γυμνάστρια, Ιωάννα Μαντώ, για την αγωνιστική σεζόν 2022/23.

Η νεαρή γυμνάστρια είναι φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και έχει εργαστεί δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Αποστολίδη στην ακαδημία γυναικών του ΠΑΟΚ αλλά και την περσινή σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου ως παίκτρια-γυμνάστρια.

Στις πρώτες δηλώσεις η νέα γυμνάστρια του Άρη, ανέφερε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα την κυρία Ρία Κολλήγα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Με τον κύριο Γιώργο Αποστολίδη έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και έχει αναπτυχθεί πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, όπως και με το υπόλοιπο επιτελείο. Συλλογικός στόχος μας είναι η σκληρή δουλειά και η καθημερινή βελτίωση. Είμαι σίγουρη πως θα φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αποτελείται από νεαρές αλλά και πιο έμπειρες παίκτριες και ελπίζω όλες να σφύζουν από υγεία και όρεξη προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει. Είναι τιμή μου που φέτος εκπροσωπώ τα χρώματα του Άρη. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους».

Σχόλια